Mormor :)

Nu är vi hemma från mormor, där vi tillbringat kvällen. Hon fyller 69 på måndag, så idag firade vi. Det var trevligt, men en del kan inte hantera sprit. Inte för att det var några skandaler hehe, men överförfriskade personer. Jag tycker inte om alkohol eller supande. Jag tycker om att ta en drink eller en cider, det är väldigt gott.

Men jag dricker bara för att det är gott och jag dricker aldrig så att jag blir full, slöddrig eller säger pinsamma saker. Det är bara inte jag. Jag har väldigt svårt för folk som dricker så de skämmer ut sig... Igår på bussen också så var det några i min brorsas ålder (19) som hoppade på på hållplatsen innan jag skulle av. De var fulla och allmänt jobbiga.. Nej, det är inget för mig och jag tycker det finns en övre åldersgräns för när det är okej. Gränsen för att bli redlöst/pinsamt full går vid 18 om du frågar. mig. och eftersom detta är min blogg så frågar jag mig ;)

No no till supande för min del.

Dock så var början av kvällen mycket trevlig, fick god mat och hade kul med Jennie (kusinen), mormor och den andra släkten.  Innan idag bara pluggade jag.. Var rätt nere ett tag för jag trodde Dilshad skulle stanna kvar några dagar till där borta, men sen när jag väl fick tag i honom så kunde jag lugna mig för han ska hem imorgon. Livet är inte alltid en dans på rosor... Eller jo, det kanske det är.. Men ibland trampar man rätt så rejält på taggarna.. jag tror i alla fall på att allt som händer oss, alla motgångar vi har kan vi stå emot, för vi älskar varann så sjukt mycket och det är bara så det ska vara :)



Kvällens outfit. Lite suddig bild men den fina blusen är från h&m, älskar den faktiskt. Köpte den förra året men har ej använt den hehe. Dåligt av mig!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0