Gynning!

Carolina Gynning är en helgó tjej och det har jag tyckt länge! Hon visar att man alltid kan ändra sig och att man ska stå för sin kvinnlighet och våga vara sexig utan att bry sig vad andra tycker. Sexig med stil! Vilket hon är, guud vad snygg hon är! Hon är ju en riktigt cool kvinna, vilket hon visade i den showen hon hade. I huvudet på Gynning hette den va? :) Även den där talkshowen hon hade med tre andra kvinnor, sen att hon tog ut sina implantat från brösten visade bara på att hon har mognat och kan känna sig fin utan konstgjordhet. Och nu är hon programledare för "Hjälp! Jag är med i en japansk gameshow", där hon är så jädra snygg.

Hon är verkligen bevis på att en kvinna kan vara sexig, snygg och samtidigt självständig och cool. Dock är jag emot utvikningar... Och i det senaste numret av café, som de gjorde reklam för här på blogg.se (hon var med där) så tyckte jag att hon tog lite väl lättklädda bilder. Jag vet inte... Jag tycker att tjejer som viker ut sig har rätt låg självrespekt, måste de ha uppskattning av hela Sverige för att känna sig sexiga? Men jag vet inte vad hennes anledning är, men jag trodde iaf bättre om henne.. Men å andra sidan är hon ju fin och hon kanske bara känner att hon vill visa det, vem vet..

Om jag någon gång fått ett erbjudande om något liknande så hade jag åtminstone aldrig sagt ja. Jag tycker att min kropp ska vara lite hemlig, den ska endast ses av utvalda :) Jag vill inte visa mig naken för hela Sverige liksom och jag känner inte att jag behöver den bekräftelsen. Jag tycker synd om de som behöver den, de som inte nöjer sig med att titta sig i spegeln och säga till sig själva att de är fina, utan behöver runkande tonårskillar som bevis. Örk. Det känns lite skabbigt... Att bli beundrad av den typ av killar som läser café eller Slitz är något jag likagärna kan ha som mista. Helst inte ha alls.


Bild tagen från hennes blogg.

Over and out ;)

Kommentarer
Postat av: georgia

håller med dig med att hon e fin :D

2009-04-27 @ 23:20:59
URL: http://georgiias.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0