Regel eller undantag?

I Hes just not that into you kommer de fram till att det alla tjejer trånar efter, den sanna kärleken, är sällsynt. Att hitta den är snarare undantag än regel. Kvinnor går omkring och tror att de är misslyckade för att de inte hittar den sanna kärleken.. men de är regeln och de som hittar den är undantaget.

Ikväll filosoferade jag. Jag kom fram till något som är väldigt insiktsfullt. Den sanna vänskapen. Myten om den sanna vänskapen. Den vänskapen man ser på Sex and the city, Gossip girl, Systrar i jeans, Vänner, U name it! Det är den utopiska vänskapen. De som älskar varann i nöd och lust, aldrig dömer, aldrig snackar skit bakom din rygg, aldrig sviker för att de ska vara med pojkvännen eller hittar något annat som är viktigare än du. De som alltid tröstar och de du känner dig trygg med. Hur många har sådana vänner? Räck upp en hand!

Did'nt think so... Jag har alltså kommit fram till att de flesta som jag känner letar efter denna vänskap. De har blivit svikna av de vänner de trodde var vänner, de har gett upp hoppet, är ensamma, vågar inte släppa in människor och så vidare. De är regeln. Människor som de i the sex and the city eller vänner, är undantagen.

Det finns garanterat fler människor som söker efter den äkta vänskapen, som blivit svikna eller som har vänner som inte får de att må bra än de som har det tvärtom. Men alla de utan vänner tror säkert det är något fel på dem! men så många kan det inte vara fel på?

Äkta kärlek och äkta vänskap är undantag, grattis alla ni undantag :)


Kommentarer
Postat av: jessie

okey sounds super nice, men skicka din mail så skickar jag mitt nr, :)

kram

2009-04-13 @ 23:31:40
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0