Copenhagen och Shellita

Jaha då sitter man här i vardagsrummet och klockan är ett. Denna helg blev inte direkt så som planerat..
Vi kom i alla fall iväg igår och hade en skön dag på Tivoli! Lite blåsigt, men ändå soligt och skönt. Vi spelade några spel, jag vann oftast ;) Spelen e superkul, de borde dock haft fler.. Kändes som det var lite få. Sen gick vi runt, där är ju väldigt vackert. Jag åker inte karuseller så det gjorde vi ej. Vi hade en trevlig dag! När vi kom fram till Scandic i Lund sen så hörde mamma av sig och sa att Shelly var sjuk. Hon kunde inte andas så bra... Efter lite övervägande och när jag hörde att hon hade börjat äta lite så checkade vi in. Shelly har varit sjuk förr, hon brukar ju bli lite krasslig ibland. Det var mycket fint hotell, men inte så fint som i Tyskland på långa väägar :)

Vid tio när vi precis kommit hem från staden, där vi varit och ätit lite så ringde mamma och Shelly andades jättekonstigt. Det blev till att gå och prata med receptionen och han var så snäll att han lät oss slippa betala rummet. Först sa han 400, och vi gick med på det, sen sänkte han det till 350 och sen sa han att vi fick det. Vet inte om det var för att jag verkligen såg ledsen ut, men det var verkligen en snäll gärning. Vi packade snabbt ihop och körde direkt hem till mig. Jag var så sjukt orolig hela vägen... Trodde hon skulle dö i min famn sen när vi kom hem... Men jag höll mig vaken länge och gav henne friskluft och sprutade in vatten i munnen på henne. Nu har vi sprutat vatten med citron i, för c-vitaminens skull, har tagit nässpray och tvingat henne att äta lite persilja och spenat. Hon åt även lite gräs ímorse.. Hon sitter i en egen liten bur nu så hon inte ska smitta Lillan. Jag ska ta hand om henne, vill bara att hon ska bli frisk!!

Min pojkvän är så underbar. Han har verkligen ställt upp och tröstat mig och hämtat gräs och vatten och allt. Älskling, du vet att jag älskar dig så otroligt mycket..




   
 
Sjukt äckliga fiskar fanns där! Skräckblandad förtjusning :p

Kommentarer
Postat av: Linn

Hur är det med Shelly nu gumman?? Åh, hoppas hon mår bra igen!! Ge henne en varm kram från mig!!

2009-04-26 @ 17:30:25
URL: http://linnsi.webblogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0