Snowy day.

Ahhh jag som ägnat den senaste timmen åt att göra en rolig bild så går det inte att ladda upp bilder!
Ni får se imorgon, jag tyckte den var mitt i prick den bilden haha.

Aja. Det blev ju en hel del snö idag! Dock inte snökaos som pappa sa.. Men man bör nog ta allt pappa säger och dividera med tre så blir det lagom på katastrof-skalan :p Det är ju mys med snö! Får hoppas att det inte blir för mkt för då kan jag nog inte åka till Madusha imorgon. Skulle träffa henne en stund. Jag fick faktiskt läxa idag!
Det var ett tag sen! Den verkar vara rätt kul, men jag tycker samtidigt den verkar vara svår, men det är kul med lite svåra saker :D

Vi ska titta på halal-tv och debatterna kring det, sen ska vi skapa vår uppfattning och koppla samman den debatten/infallsvinklen med de begrepp vi har använt i denna kursen. Bra att vi hamnar i grupper på torsdag iaf så vi inte behöver vara ensamma, ush ush! Inte när vi är med en till klass, nej tack! Hehe Edin slog nog huvudet på spiken idag efter lektionen när han frågade om man fick välja grupper själv och jag sa nej. Jaha men tänk om man hamnar med någon av dem miffona. Haha. Det tyckte Sofie var kul :p Det är lite kul sådär att ogilla den klass man slås ihop med, det kanske ligger något i det? Man gör det kanske för att känna mer samhörighet? Ja, sätter sig i olika delar av klassrummet, VARENDA lektion och säger knappt hej till dem. För att sedan snacka skit om dem efter lektionen :p Egentligen är de nog inte så pjåkiga, men en del av dem pratar verkligen först och tänker sen... om ens alls. De säger riktigt konstiga saker ibland.

Jaja, ska bli spännande. Hoppas jag hamnar med den värsta i den andra klassen, så lär jag mig samarbeta med honom med :D Eller henne. Finns två störiga killar och en störig brud :p Jag känner mig riktigt open-minded nu! Så dags när jag ska sova efter jag skrivit detta.. då försvinner nog den känslan igen tills morgondagen!

Nej, nu är det dags för mig att sluta snacka skit. Dock. Det jag skulle komma fram till var att jag ska göra läxan imorgon och hoppas att den inte tar alltför lång tid eller att det snöar mycket så att jag inte kan åka till Madu.

Lite andra åsikter denna tisdagsnatt. Det är ju väldigt twisted att de poliser som sa "apjävlar" och "blattajävlar" inte fick ett skit men när en 15-åring säger att han tycker poliserna är grisar så ska han bli dömd. Asså, var tog yttrandefriheten vägen? Jag tror inte de tog illa upp av att han sa grisar till dem, annan sak att säga rasistiska saker, speciellt när man är polis för fan. Men jag vet vad de kommer säga... Att han sa det till dem och att poliserna bara sa det om dem i Rosengård!

och sen det där om att Israel ska komma och spela en match men att de ansvariga inte vågar sälja biljetter för de tänker att många kommer att komma och sabotera matchen. Asså, sport är en sak, politik är en. Låt alla spela tillsammans, sport är den stunden när nationalitet inte spelar någon större roll. Jag tycker man är riktigt låg om man förstör en fotbollsmtach (eller vad det nu var, bandy kanske?) för att man inte gillar Israel. Ska en stockholmare förstöra Malmö FF:s match för att han inte gillar skåningar? Sjukt.

Snöiga Pussar, hoppas ni har haft en superdag!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0