Spana in andra.

Oj, hade visst inte kollat mitt saldo på länge. 44 kronor på bankkontot. HAHA. Denna månad blev visst lite tajt.. Men det är jag som har varit frikostig. Det var ett bra ord. Inte slösig.. Utan frikostig :) Shoppade ju för 500 på Nova och sen lite annat smått&gott. En vecka till "lön". Behöver inte handla så mycket. Men ska ju till Malmö på torsdag med Madu&Linn så jag förde ändå över lite pengar.. Mat och något fint på ikea!

Vann Unbra:n också :D


När jag googlade på "unbra" kom jag in på ett inlägg där någon pantad brud skrev:

"varför kollar killar på andra tjejers bröst? Tycker det är såå fult när de gör det samtidigt som de håller mig i handen. tur att jag har stora bröst, kan tänka mig att det är jobbigt om man har små bröst!"

Vad är det för brud? Om min kille skulle spanat in en tjej överhuvudtaaget när han är med mig så hade han haft det tufft och om han hade spanat in någons bröst.. Han hade fått kämpa för att behålla mig, det är en sak som är säker. Hur ska jag då lita på honom när jag inte är där, om han spanar in andra framför mig? Det låter som en otrogen bastard... Det är ju förfan ingen respekt om man kollar in andra när man går med sin partner. Vad han gör när jag inte är med kan jag inte styra, men en sak är säker. Jag spanar inte in andra, för jag har hittat min drömkille och så länge jag är lycklig med honom, VARFÖR skulle jag spana in andra??
Många skrev som svar att det var lugnt för de att deras killar spanade in andra tjejer, det var naturligt och en skrev till och med att ibland kunde det bli pinsamt, så hon släppte handen för att tjejerna inte skulle fatta att de var tillsammans. Helt SICKED. Är det kärlek? Dont think so. Är det jag som är konstig eller är det för mycket att begära att ens kille ska vara helsåld i mig och ingen annan??

Var finns romantiken? Kärlek för alltid? Det där är inte kärlek i mina ögon. Ingen är finare än min darlin och att spana in andra, speciellt om han är med, är det sista jag kommer göra <3

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0