Reklam :)

HIttade lite ny reklam att sätta på min blogg. Sidor som jag själv gillar och kanske får er att gilla? Stella kei hade riktigt fina kläder, speciellt jeansen och klänningarna gillade jag :) Double.net är där jag är med, superbra där man får betalt om läsarna klickar/blir medlem/köper något. Det är en mycket bra hemsida om man vill tjäna pengar på sin blogg! Den sista sidan tycker jag personligen väldigt mycket om, Emago.se. När jag ska flytta ska jag köpa några posters därifrån. Otroligt vackra bilder på städer, landskap, djur och mycket mer... älskar foton :) Inte så farligt dyrt heller!

Så, nu har ni blivit presenterade för min nya reklam. Såg ni Gossip girl idag?? Lika bra som alltid. Jag tycker Rufus är överjobbig mot Jenny&Dan. Han är en sådan moralpredikare.. Som att han aldrig kan erkänna att han hade fel. Och Nate&Jenny är supersöta när de pussas hihi.


söta!!

Jag är astrött nu. Ställde in med mormor imorgon, måste plugga. Jag vill verkligen få bra betyg på den här och inte göra något dumt misstag för att jag har bråttom. Vi bestämde att vi ska ta det senare någon dag, åka till Lund :)

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: WOFF WOFF....

hahahahaha RUFUS!! hahaha låter som ett hund namn =D hahahaha va bara tvungen att kommentera det love =D haha vem fan kan heta rufus ? RUFUS??? =D kyss min soffan doggy =) och lycka till med reklamen ;)

2009-02-16 @ 05:29:25
Postat av: JAANA

Sv: Jo jag håller med, det var väl elakt. Jag menade dock inte att hon borde skära sig, men att till och med det hade varit bättre än att bli gravid med en tolvåring..

2009-02-16 @ 12:49:48
URL: http://jaanas.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0