Halal-tv-bråk

Okej detta är inte ul, men ändå lite :p

Kul att höra människor mötas såhär, lyssna!!



Herregud. Visst kan jag förstå att Carl Hamilton känner sig dissad för att hon inte vill ta hand hand, men var och en har fri vilja. Jag tycker inte att alla måste göra som alla andra, utan man kan faktiskt vara som man själv vill. Hör när hon säger: Jag får välja själv och han säger "nej!".

Ska snart in till stan och ta en fika i snökaoset ;)
Pusspuss

Kommentarer
Postat av: Sofi

Okej. ja då får du prova med sås till =) jag har nog testat de flesta.. gräddsås, brunsås, bernaise.. hehe.. men just tzatsiki har jag aldrig använt, men jag tänkte igår att jag borde =D jag kan nog inte hjälpa dig med det dära med menyn :I det var min vän som gjorde typ all min bloggdesign.. och när jag går in där och kollar finns där inte mkt jag förstår =P

2009-02-11 @ 13:53:05
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: fredlig handskakning VS. oanpassat beteéndesproblem = ?

HAHAHA så ball !!! nej men ärligt talat så säger han det också sen, om man äcklas eller något så okej, men att man gör det enbart för då en religiös grej, så tycker jag det är väldigt fel.



vaarför ska dom då bara följa en religiös grej, varför är det så svårt att följa en svensk grej ? jag menar varför kan man inte utveckla sitt synsätt för ett ögonblick? varför ska han anpassa sig för andra kulturer...visst ska han kunna göra det också...men..varför ska då inte hon kunna anpassa sig lite också?



jaja iallafall jag håller nog med honom helt och hållet, nu är inte jag muslim men inte fan hade jag kunnat ens ha mage till att säga till min syrra att inte skaka hand med någon, eller ens veta av att hon inte gör det när någon försöker skaka hand, och de inte så att man skakar han med vilken idiot som helst, dyker någon upp i stan och bara skickar fram handen utan att ens ha en aning om vem fan han/hon är...varför ska jag då skaka hand, en sån grej är inte normalt bara i detta land att folk hälsa hur som helst i sverige...ne men iallafall...WROOONG!!!!!



jag blir bara sur över sånt, varför tror du utvecklingen står stilla för vissa människor, dom kan vara läkare, dom kan vara forskare, dom kan ha en annan hög utbildning, men ändå står det stilla hos dom...okej vissa är mer troende än andra så visst...vissa har lärt sig att tänka lite..aah skitsamma blir sur bara....hörs senare oinke! hehe puss

2009-02-12 @ 05:55:12
Postat av: jessie

man visste nästan att hon skulle vinna, men jag hejade på aneligh.

angående systrar i jeans så bölade och skrattade om vart annant, men måste medge att 1an var bättre,



kram på dig.

2009-02-12 @ 13:01:14
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0