Ny dag, nya tag

Ja det är väl dags att komma över detdär. Bara  glömma det liksom. Jag får väl helt enkelt leva med att jag misslyckades.Sacre bleu. Nej, varför nämnde jag det. Jag ska berätta en sak istället :) Igår tittade jag på hide&seek. Den var riktigt rälig! Har nog bara en gång förut tittat på en hel skräckfilm haha. Det var med Linn&Jonna när vi var typ 16 och den var inte ens bra hehe. Det stod thriller på den här, Hide&seek, men nog fan tyckte jag det var skräck! Jävligt bra var den. Men jag lyssnade mer :p På dagarna tittade jag, men på kvällarna lyssnade jag med filten framför ansiktet. Så oväntat slut! Om ni inte sett den måste ni se den, den var skiträlig! Speciellt när pappan kommer in i badrummet och ser.. Ne, nu ska jag inte säga mer. Se den!! för nu har jag ansträngt mig att inte berätta för att inte avslöja, så då måste ni göra mig tjänsten att se den, för den är skitspännande!!

Klockan är 11.00 nu och jag ska tvätta buren, sen blir det väl lite tvätt för marsvinen också, de luktar lite kiss. Blir bad för dem. Sen i eftermiddag blir det tvätt för mig :p Jag luktar dock inte kiss hoppas jag! Jag&älskling ska till Högevallsbadet och simma och bada. Hoppas det är varmt och skönt, känner inte för att frysa. Känner inte så jättemycket för att ta på mig bikini heller.. är inne i den röda perioden och känner mig allmänt uppsvullen :p men men, det får väl gå. det är ju inne med kurvor säger dem.

Ja, mina kära läsare :) Ni kan ju gärna skriva någon kommentar så jag kan läsa era bloggar också, hade varit kul!

Pusspuss på er, nu ska jag ta itag med mina sysslor!!


Kommentarer
Postat av: jessie

hahaha kan ju säga att jag inte är den bästa på att gå i såna heller, men dom är ju sååå snygga så jag får helt enkelt bli bättre på det,

enda fram till 17 års ålder så har jag inte ägt ett enda par skor med klack.



vi kan kanske starta en kurs tillsammans ;)



kram

2009-02-04 @ 11:18:00
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0