Överbelastning.

Jag tycker alltid att blogg.se har överbelastning eller håller på o fixar något. Fast det kanske är bra att de fixar saker, så allt blir bättre...

Jag känner mig överbelastad själv. Är otroligt stressad bara för att jag fick ut tentan. Ush. Det beror på att mormor ville att jag skulle följa med til Lund på måndag och jag vill verkligen umgås med henne! Känns så kul att hon frågade.... Och sen var det en demonstration på onsdag som jag ville gå på, glömde att jag har tentan fortfarande då..

Protest mot att vi studenter på IMER och andra utbildningar har så få studietimmar. Vi har ca 2-4 timmar i veckan, sen resten är vi hemma och det är inte bra. Visst tycker man det är soft i början men nu har jag börjat fundera på hur mycket vi egentligen lär oss. Man lär sig inte av att läsa böcker, man måste ju reflektera över det som sägs och prata om det mer konkret, med konkreta exempel inte bara så luddigt som vad en forskare från USA tänker.

Men.. Jag vill verkligen gå på demonstrationen men jag får se. Är ju så långt till Malmö så det lär ta halva dagen. Jag ska upp 8.00 imorgon och börja plugga tidigt. Senast tio ska jag börja. Tror ni jag klarar det??

Sen imorgonkväll hade vi bestämt att ha en liten fest hos en kompis och hennes pojkvän med flera, men jag&Dilshad hade aldrig tänkt på att det blir så jobbigt för honom att komma från Malmö. Det blir ju väldigt lite tid och massa klödd. Klödd klödd klödd känns det som. Så det kanske inte blir något av det. Åh, känns så trist just nu.

Jag är verkligen negativ, bäst jag sover så att jag är utvilad till imorgon.
Här ser ni mina fina bild av  hur studenter har det hehe. Huvudet på spiken! Men det är inte jag som gjort originalet, men denna ritade jag av från bilden :)



Kommentarer
Postat av: jennie

fin blogg:)

2009-02-13 @ 00:23:46
URL: http://mrsjenni.blogg.se/
Postat av: JAANA

På tal om hur blogg.se krånglar så hoppas jag verkligen att det blir bättre snart, känns ju som att det är problem var och varannan dag -.-

2009-02-13 @ 02:22:02
URL: http://jaanas.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0