Läxa

Dagen idag började med frukost framför top model 2. Det var en bra säsong, ska kolla imorgon med! Pengar idag ju och jag känner mig redan fattig hehe. Har överfört det jag skulle till sparkontot, räkning, sen har jag räknat bort bensin och lite annat och voila, 1300 kronor kvar. Go soffan, go soffan ;p
Får väl överleva!! Får väl snåla sacre bleu.

Igår fick jag reda på att vi har en läxa till tisdag nästa vecka. Vi är indelade i grupper (jag valde en grupp där mina favorittjejer är, så kanske jag får bättre kontakt med dem?) och ska läsa 3 kapitel i Controlling immigration till på fredag, då vi ska ses och planera lite mer och på måndag ska vi ses och gå igenom allt, sedan på tisdag blir det redovisning i 45 minuter om.. Ja, något. Minns inte nu vad det var. Tror det var typ om likheterna i ländernas politik, de traditionella immigrationsländerna. Ska börja nu direkt med en kopp kaffe :)

Ska bli kul att samarbeta med de tjejerna och jag ska ta det lite lugnt nu tror jag, inte veta mig för mycket :p Okej det ska bli bra såklart, men jag ska hålla mig i nacken, vet inte om det stör folk ibland att jag kämpar mkt i skolan.

Puss!!
Ska bara säga att jag tycker det är skitkul att få så många kommentarer :D
Inte många om man jämför med andra bloggerskor kanske, men jag är van vid 1 eller 2 hehe.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0