Mer bröst!

Såg ni programet igår om de två tjejerna som ville operera sig? Det var en tjej som var ungefär storlek 32-34 och ville förstora brösten. Resultatet blev inte bra. Jag kan inte förstå hur hon ville ha så stora bröst. Hon tog c-kupa, och det såg väldigt onormalt ut när hon var så spinkig.

I programet fick man se många olika personer som visade brösten och varje gång tänkte jag "men de är ju inte så perfekta, eller fina". Grejjen är att man aldrig får se bröst. De enda bröst man får se är typ sådana retuscherade bilder i slitz eller nåt sånt. Om du någonsin ser ett par nakna bröst, visst är de då lika stora, perfekt utseende, inte alls hängiga osv osv. Jag tror att en tjejtidning, som typ veckorevyn skulle haft ett bröstnummer! Tjejer skulle få skicka in bilder på sina bröst, men inte visa ansiktet så kunde man få se andra tjejers bröst och på så sätt bli mer självsäker på sina egna då man hade sett att nästan ingen hade sådana bröst som de i slitz har. Jag snackar inte bara storlek, för igår märkte jag att de vars bröst såg skitsnygga ut när de hade tröja på sig, var egentligen hängiga, olika stora, stora vårtgårdar eller något annat. Och då tänkte jag.... när jag brukar se att tjejer har större bröst än mig genom tröjan, då tänker jag inte på att bara för att de är större betyder inte det att de är BÄTTRE. De jag såg igår skulle jag inte vilja ha, även om de var större.

Så min konklusion är att alla tjejer mår någon gång dåligt över sina bröst (generellt sätt) på grund av olika saker, men om en tjejtidning skulle visa mer bröst så som bröst ser ut och inte silikonbröst eller retuscherade bilder så skulle alla tjejer få mindre komplex för att de hade sett hur bröst egentligen ser ut!

Vad tycker ni om denna idé? Hade betytt mycket om ni skrev er åsikt:)

Kizzes!

Kommentarer
Postat av: jessie

jag tycker att det är en super duper bra ide´ som du verkligen borde skicka in någonstans.



jag håller med dig angående programmet..

det är inte bara storleken som gör brösten fina, form och utseende är oxå viktigt, jag själv har relativt små bröst B-kupa, och jag har mycket små börstvårtor och det gillar jag. hellre små med små bröstvårtor än stora med stora bröstvårtor.

ENLIGT MIG, kram

2009-02-17 @ 13:53:56
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: boooobieeees

hehe hmm...jag tror inte det är något jag ska kommentera =P ska inte blanda mig in e ert lilla privata tjej stuff...men jag måste bara säga ändå att jag håller verkligen med, jag blir själv förvånad om en tjej har don slitz brösten...då är hon en på ja...miljonen, men då tror jag deffenitivt inte att det är orginalet..och vet ej men det är ej något för mig...jaja men män betalar det dom vill ha, och eftersom många tjejer inte föredrar de männen eller ja någon annan anledning...så finner dom inga andra alternativ...och dom blir ju fascinerade (om jag nu stava rätt)..över att få se kvinno kroppar på unga tjejer...hehe vaffan bablar jag om tänker du kanske nu love...men jag kan verkligen inte förklara...är dålig förklarare =P hoppas du nu inte missförstod något...aja kyss gumman (.) (.)

2009-02-17 @ 18:25:01


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0