Hallongrottor och tjejer.

Godnatt. ja det heter väl så, kan ju inte säga godkväll när klockan är kvart i två. Jag kom hem från Madu och tjejkvällen för en stund sen.. Närmare bestämt två timmar sen. Det var trevligt! Det var jag, Linn, Madu och Dess. Jag bakade hallongrottor i eftermiddags som jag hade med mig <älskar hallongrottor!>. Jag volumiserade Linns hår också, det blev bra tyckte jag :D Det ser ju inte så volym-aktigt ut, mer som vanligt hår bara. Hon har också lite platt som jag, så om man volumiserar lagom så blir det ett resultat där man inte kan se att man gjort något åt det om man inte känner oss hehe och det är ju bra. Om jag fixar mig så vill jag helst inte det ska synas, ska se ut som att jag vaknar med sådant hår varje morgon ;)

Gud vad jag tjatar om min volumaster, men jag är så kär i den. Att äntligen kunna känna sig att håret har volym, helt underbart!!

    
Linn volumiserad!    Mina goda hallongrottor ;)
Blev tyvärr inga fler foton ikväll. Vi satt mest bara och snackade, så tyvärr!

Innan idag gick jag en lång runda i skogen med mormor&mamma, rätt skönt. Sedan fixade jag alla papper som behövdes sättas in i pärmen, sen fick jag skit av mor för att jag inte planerade och inte hade börjat med min middag eller fixat flickornas bur. Ja, jag är en dålig planererska ibland, det är sån jag är. Jag skulle hämta Linn klockan 17.30. Klockan 17.21 hoppade jag in i duschen för en snabb dusch, kammade håret lite snabbt, tog på mig och sminkade mig lite. Blev klar 17.32. Det är inte illa!! Hehe, okeeej jag blev typ 8 minuter sen till Linn, men man kan inte få allt här i världen ;)

Pusspuss, nu ska jag nog nana, imorgon kommer älskling :D Jeaj.
NIghty!!

Kommentarer
Postat av: Linnsan

Hade riktigt trevligt igår gumman:D Får göras om snart! Pusss!! Ps: Hallongrottorna ägde:D

2009-02-01 @ 12:16:38
URL: http://linnsi.webblogg.se/
Postat av: Xgirl

Det var jätte nice. vi få göra om det:)

2009-02-01 @ 20:16:02


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0