Ung&dum

Jag skrev nyss ett inlägg om några småtjejer som dykt upp på blogg.se. men nu tog jag bort det. Vet ni? Alla har sin ungdom, där vi gör dumma dumma saker. Jag gjorde massa dumma saker, eller planerade på det, kanske aldrig blev av *thank god*. Jag gjorde en massa fel val och jag kan rodna av vissa minnen. Jag var verkligen helt korkad ibland, precis som att jag inte ens kunde tänka.
Det är hormonerna antar jag. När man är 14-15 är man dum. Man kan inte tänka, vet inte egentligen vad som är rätt och fel och även om man vet det så skiter man i konsekvenserna.

Så nu ska jag visa mig mogen och försvara dessa små fjortisbloggare :) Visst, jag tryckte inte upp brösten till hakan med strumpor hehe. Men jag har aldrig varit tjejen som gillat att klä sig.. billigt. kan man säga så? Kläder som får pensionärer att rodna har aldrig varit Sofie. Sen har jag ju aldrig haft bröst som jag har kunnat trycka upp till hakan. Akta er, kanske kommer i den perioden när jag är 25! haha. Nej, men ta det lugnt där ute, alla är vi unga&dumma någon gång och tro mig - det hjälper inte att försöka berätta det för dem!!


En 16-årig Sofie


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0