No mercy.

Nu skriver jag blogg, hej hej. Denna söndagen har varit helt okej. Min pojkvän kom och vi myste och pratade. Känns alltid som att det är en evighet sen vi sågs när vi ses :p Ikväll kom mormor&morfar och åt middag. Det var väldigt gott, speciellt efterrätten. Man blandar matlagningsyoughurt med vit choklad på något sätt (kanske något mer också). Lägger krossade chokladcookies i botten på en desertskål, häller över smeten och sen låter det stelna några timmar i kylen. Innan servering lägger man på mangotärningar och passionsfrukt. Supergod dessert!

Det är Beck på tv nu, skitspännande!! men fattar ingenting. hon mördade sin man, men han lever. helt sjukt. mamma måste förklara i pausen. ush jag hatar misshandlare. kvinnomisshandlare. fega kräk.

men det värsta jag vet, värsta, är djurplågare! Såg nyss på nyheterna om hus gässen plockas för dun i Ungern. Såg ni det? De band fast vingarna och sen tog de fågeln i knäet och gnuggade av allt dun. Jag blev illamående och riktigt ledsen. Jag vill ta de människorna och gnugga stålull på deras nakna skin asså. Jag önskar att alla människor som gör illa djur, kunde behandlas såsom djuren behandlas. Lämnas ute i regn och kyla i natten, stängas in i trånga burar, få håret avslitet, så som indianerna fick när de skalperades om ni sett det. Det är så det görs i pälsindustrin, så skulle man gjort mot dem också. Jag önskar verkligen alla djurplågare tortyr. Jag ska aldrig mer köpa dun om inte det är garanti att det är från döda djur... men å andra sidan vill jag inte ha saker från döda djur. Jag antar att jag alltid haft den naiva tanken att dunet i kuddarna kom från dun som fåglarna tappade och sedan plockade man upp det. Glömde att världen är en ond plats.

Peace och godnatt, hörs imorgon.

Kommentarer
Postat av: jessie

ja visst är han ett kap alltid, ;) min prins <3



på tal om gässen, detta är inget man brukar tänka på, men fy så grymt att göra på det viset, jag har verken duntäcke eller dunjacka och det är jag glad för, skulle aldrig i mitt liv vilja stödja denna djurmisshandel,



kram på dig



2009-02-02 @ 11:33:26
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0