Står still.

Hela Sofie har stannat upp i utvecklingen :p Hela dagen har jag kämpat med en uppgift och inte kommit särskilt långt. Vi ska beskriva begreppet rasifiering utifrån två artiklar. Problemet är bara att de inte nämner själva begreppet så man måste liksom läsa hela och sedan dra en slutsats av vad de tänker ang. begreppet (antar jag) för att sedan förhålla sig kritiskt till det, vilket också är väldigt svårt, för den ena handlar om indier i New york och den andra om fackföreningar. Jag kan typ ingenting om något av det, så hur ska jag kunna förhålla mig kritiskt till de?

Utmaning var det ja. Känns som mina A-chanser är grusade =( De två första uppgifterna känns bra, känns som jag kan få 4 eller 5 på dem. 14 och 15 poäng sammanlagt är A. Jag får bara fortsätta kämpa med denna. När mamma kommer hem har hon skrivit ut artiklarna så jag slipper sitta vid datorn. Då kan jag krypa upp i sängen tända ljus och läsa i lugn och ro. Ska bli skönt :) har hela dagen imorgon också på mig. Blir ingen demonstration för min del =( (demonstrationen om att vi går för lite i skolan) Jättesynd, för jag ville verkligen visa vad jag tycker om detta. I hela mars kommer vi gå 4 dagar i skolan. Fattar ni!? Very hard to get, I know. Väldigt långa dagar, men whatafuck?

Har budat på en unbra på tradera :) En sådan bh av silikon som inte har några band utan bara sitter fast på kroppen. Hoppas jag vinner den för har testat 2-3 bh:ar under axelbandslöst och ingen har funkat, så detta hoppas jag på nu!
Så ska jag självklart berätta för er, mina kära läsare, om den var bra. Precis som jag gjorde med ♥volumaster♥. ÄLSKA. Jag känner mig äntligen som en moviestar ;)

Nej, nu ska jag gå och stirra på väggarna och vänta på att mor ska komma hem. Vi ska ha soppa idag.. Svensk gaspachosoppa. Spännande.

Kyss!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0