I Sofies huvud en söndag

Jag kollade inte på melodifestivalen, tycker det är trist med delfinaler och skitkass musik hehe. Så jag väntar till finalen. Dock hörde jag talas om röstningssytemet!

Först rösta en gång, sen går fem vidare, rösta igen sen går 2 vidare, rösta igen vem som ska vinna. Sen rösta igen om vilka som ska gå vidare till andra chansen.

Jävla svt vill bara ta pengar, jag hatar sånt. De får för fan tv-avgift räcker inte det!? Börja med reklam istället om ni vill ha pengar och försök inte urvattna era tittare.

För övrigt.. finns det något som engagerar svenskar så mycket som melodifestivalen? Sorgligt egentligen. Inget illa att bry sig om det, men det finns andra saker som hade mått bra av lika mycket uppmärksamhet som melodifestivalen, tex. hur djuren behandlas, burhöns, integrationsproblem. Meen måste ge alla svenskar cred för all uppmärksamhet som givits åt dun-debatten samt det här med poliserna som kallat rosengårdsungdomar för blattar och apor. Det är totalt oacceptabelt!!  Och att de kallade träningspoliserna för Neger Negersson i deras test. Neger är ett ord man inte säger! Inte svarta heller. Det finns tusentals nyanser på hudfärg och hudfärgen säger INGENTING om vem som finns innuti. Det finns mer än bara svart eller vitt.

Jag säger som mcdonalds:

 


Kommentarer
Postat av: jessie

haha fille skrattade när man såg det och fråade om jag var riktigt frisk, nej jag jobbar på ikea i helsingborg det ligger vid väla (helsingborgs köpcentrum) ja visst blir man fattig av att jobba där, speciellt om man har ett helt hus att inreda haha, kram på dig

2009-02-08 @ 16:41:19
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: jessie

oj vad mycket stavfel det blev i min kommentar, jaja sånt är livet,



gillar för övrigt mcdonald reklam vi anställer individer, :)

2009-02-08 @ 16:44:02
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0