Soffan!

Heej! Nu hade jag tänkt lägga upp lite roliga frågor som jag hittade i Sofis blogg, fan vad det känns konstigt att skriva sofi utan e. haha känns som jag stannar mitt i meningen, fingrarna undrar vad jag håller på med :p . Aja, länk till henne - beciell.blogg.se
Det var en massa roliga frågor som jag tänkte svara på så lär ni känna mig lite mer.

Idag var för övrigt en helkul eftermiddag/kväll!! Hade skitkul på Högevallsbadet, de har fått ny rutchkana (en del av den iaf), helt jäkla beckmörkt där inne, vi skrek som fan haha. Simmade inte så jättemycket, men det kändes iaf. Sen bubblade vi och jag bubblade på ett annat sätt. Kände som att jag snackade omkull min stackars pojkvän. Kände mig lite pratig idag.

Hehe kolla jag är en finger- EMO.


1. Har du någon rälig ovana? Hmm. Ja, jag är en riktig tidsoptimist som oftast blir mellan 5-10 minuter sen, ELLER får stressa ihjäl mig själv för att komma i tid fast jag varit uppe en evighet. Kanske inte så rälig, men dålig i alla fall!
2. Bästa konserten du varit på? Enrique Iglesias i Hovet, HELT KLART! Inte den första, år 2001, utan den senaste nu år 2007. Han gjorde en riktig show och vi hade jättebra platser, titta! :)


3. Vilket är ditt värsta bus du gjorde som barn? Jag har inget minne av det men tydligen ska jag och min kusin ha låst in oss på vår toalett och när mamma kom in så hade vi hällt tvål på golvet och åkte omkring med handdukarna i det. Vilket barn! Annars var jag som en liten ängel. En liten dissig sådan.
4. Fick du IG i något ämne i gymnasiebetyget? Nej. Jag var faktiskt rätt ambitiös.
5. Skulle du skönhetsoperera dig om du erbjöds gratis ingrepp? Nej det skulle jag inte. Jag vill inte operera min kropp, den är lite helig för mig. Är ju trots allt den jag föddes i, så jag vill inte skära i den.
6. Vad handlade din senaste dröm om som du minns? Den var svår. Jag kommer faktiskt inte ihåg, det var några dagar sen jag drömde något som jag mindes. Får drömma inatt!!
7. Skulle du kunna tänka dig att adoptera ett barn? Ja, absolut. Det hade nog främst blivit aktuellt om jag hade svårigheter med att föda barn själv, men det behövs adoptivföräldrar.
8. Reser du dig för gamla/gravida på bussen? Jajamensan, man är väl en bra medmänniska :)
9. Tre saker du alltid bär med dig? Läppsyl (alltid!!), hårklämmor och min mobil.
10. Har du någon gång som vuxen sårat någon avsiktligt? Ja, när det funnits någon som haft känslor för mig och jag inte har besvarat känslorna, då har jag ju avsiktligt sårat personen genom att berätta att jag inte känner likadant.
11. När gjorde du något fint för dig själv senast? Alldeles för längesedan! Dåligt av mig. Det var nog när jag laddade ner ”Systrar i jeans 2” för några veckor sedan och bäddade ner mig framför den, då var det Sofie-time.
12. Vad tycker du om sex utan känslomässiga förpliktelser? För mig ska sex komma genom kärlek och attraktion, inte bara att man är sugen och tar första bästa, då kan man liksväl leka med sig själv. Ja, jag tycker egentligen sex ska vara mellan människor som betyder något för varandra. Det bästa sexet är med den man älskar.
13. Pratar du med dig själv? När jag måste komma på en lösning till ett svårt problem brukar jag prata med mig själv, men aldrig annars.
14. Vilken skådespelare/ska borde spela dig om det gjordes en film om ditt liv? Julia Stiles. Efter att ha sett hennes roll i "10 orsaker att hata dig", hade hon kunnat spela mig alldeles utmärkt. En iskall bitch med andra ord. :p hehe nee då. Hon är så otroligt snygg och en jättbra skådespelerska!
15. Vem utanför din familj känner dig allra bäst? Min pojkvän, han vet allt om mig. Och lite till.
16. Ditt favorituttryck just nu? ”ameeee ääälskling!”. Haha nee, det är bara Dilshad som säger att jag säger så alltid. Jag tror inte jag har något favorituttryck, inte vad jag kan komma på.
17. Tycker du om ditt jobb/din pågående utbildning? Love it! Dock är det rätt trist nu, postkolonialism och historiska saker över huvudtaget intresserar mig inte.
18. När blev du rädd senast? Igår när jag tittade på Hide&seek. Eller nej, idag när min jäkla pojkvän gasade på för att hinna svänga innan bussen kom så höll han på att köra över en fotgängare. DÅ blev jag jävligt rädd och a-r-g. Jag blir säkert rädd minst en gång per dag.
19. Pinsammaste fylleminnet/återberättelse från vän? Hehe har aldrig varit full. Jag är den som återberättar ;)
20. Vilken maträtt bjuder du på om du vill imponera på någon? Jag är ju lite ny nu på det här med vegetarisk mat, men jag bjuder på rödbetsbiffar med tzatziki och klyftpotatis. Mmm..

Kommentarer
Postat av: ÄMO heter det

haha så ball =D först trodde jag att du mena att hon hade skrivit svaren o så, så tänkte jag...men vaffan...hon är på pricken som MIN Sofie !! så fatta jag sen =P

fan jag vakna riktigt trött, alltså jag är sjukt trött nu med, och jag har en otrolig halsbränna...NU PÅ FUCKING MORGONEN!!!!!!!!!!!! underbart uuuunderbart....hihi nu kan jag lite mer om dig =P tralallalala....du vadå thats ur little secret ? du har ju en strumpa som är hjärt-fläckig ? =P hehe knasa jag dig ;) kyss gullet

2009-02-05 @ 05:41:08
Postat av: Anonym

du menar din blogg? hum, konstigt.. jag ser inga fel?

2009-02-05 @ 12:58:55
URL: http://KarinOlofsson.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0