Mias hemlighet.

Igårkväll hittade jag en Aftonbladet på tåget och såg att Mia Eriksson (Gömda) har trätt fram där med ansikte på bild och riktigt namn och alla dokument från myndigheter.

Tänk att detta skulle krävas bara för Piss-antonsson skrev en bok om att hennes böcker är fejk! Boken är för fan skönlitteratur och även om den inte är helt sann så skulle de fungera som hjälp till andra kvinnor kanske? Jag tycker det är så löjligt och denna Antonsson är åtlöje för mig. Nu har vi sett i dokument från olika myndigheter att hon var tvungen att gömma sig, måde dåligt osv. Antonsson hade skrivit att det var olika personer som träffat henne och att hon inte alls mådde dåligt. Man kanske inte visar de sidorna för alla? Man kanske vill visa sig frisk och glad någon gång? Helt sjukt att man kan attackera en människa sådär.

Iaf. Hehe kvällen igår var supernice!! Vi åt på en grekisk restaurang som var jättemysig :) Tyvärr var det första gången jag åt förrätt ute så det ledde till att jag knappt orkade varmrätten. Känner mig dum =( Men friterad fetaost och sallad till förrätt :D Och han skulle bjuda på efterrätt också men det blev ingen. Känner mig sååå himla dum. =( Nej, vill inte tänka på det för jag blir ledsen. Det var askallt igår!! Har nästan aldrig upplevt sådan kyla! Men älsklingen hade tagit med sig täcke som vi kunde ha över oss i bilen medan vi väntade på tåget :)

Alla par igår.. Det var par par par överallt. Om jag blir singel ska jag hålla mig inne på allahjärtansdag! hehe.
Men den kunde inte firas bättre än med min drömprins. Som har alltid jag vill ha och någonsin drömt om i en kille. Titta bara på denna kommentar ^^

MY FU**ING GOD!!!!!!! VAD FAN ÄR DET JAG SER PÅ BILD VA?!?!?!?! HAR JAG NÅGONSIN SETT NÅGON SKÖNARE ÄN VA DU ??? DU SER UT SOM EN GUDINNA MED ETT SNYGGT LINNE !! AAH JAG ÄLSKAR DIG MIN AFRODITE!!

Åh älskling, jag älskar dig! Kunde inte haft mer tur... Du&Jag för alltid ♥

Pusss alla! Idag är det plugg som gäller, det är ju söndag ;p

Kommentarer
Postat av: sara

hehe du och dilshad är jättefina tsm :) fint att du la in en ny header bara för att det var alla hjärtans dag :D Nej jag lever liksom inte för den där drömmen om en familj, det är inte min grej hehe. Men sen vet man ju aldrig, men jag tänker inte skaffa barn iaf :) Ja exakt, att man inte tar körkort för att mannen har det eller att man stannar hemma och tar hand om barnen medan mannen jobbar- det är sjukt! den gången man skiljer sig har man ju nada om man varit hemma och inte jobbat. självförsörjande ska man vara, man ska kunna leva ensam om det blir så! Hehe och ja sofie, du är självständig, du har körkort och håller på med en bra utbildning, så att du hittat dishlad är ju bara ett jättestort plus :) hehe <3

2009-02-15 @ 11:43:48
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: forts.

att den där antonsson inte kan lägga av! Böcker som är baserad på en riktiig historia har ibland vissa delar som inte är jättesanna. Men det finns säkert hundratusentals kvinnor som gått igenpom en liknande situation och som du säger, boken har säkert hjälpt många. då kvittar det nästan om den inte varit sann, men nu är den ju det enligt bevisen!

2009-02-15 @ 11:46:09
URL: http://lifeofsass.blogg.se/
Postat av: JAANA

Vad duktig du är som orkar plugga, det borde egentligen jag också göra idag... :/

2009-02-15 @ 12:49:30
URL: http://jaanas.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0