Den rätte för Rosing.

"en stark liten oinke" haha, så gullig kommentar sötnos! (och skitkul att få kommentarer av er andra med! jippie!) Ja, Lillan är en stark liten krabat och hon är frisk nu. Vi väntade med att ge henne mat förrän senare ikväll, för att hon verkligen skulle bli hungrig och hon såg ut som hon aldrig sett mat förr haha. Har aldrig sett henne tugga så snabbt!! 4 bitar typ medan Shelly åt en och sedan lutade hon sig över halva tallriken.

Vad har ni gjort ikväll? Jag har tittat på halv åtta hos mig, det kollar ni väl på? Så jääävla kul och Helge Skog har värsta sköna humorn...♥ Sedan blev det den rätte för Rosing. Kunde helt enkelt inte låta bli :p Jag ville ändra bild om henne egentligen, ärligt talat. Men kom igen.... en NITTONÅRING? Luktar pedofil.. Vad hade man sagt om det varit en 33-årig kille och en 19-årig tjej? Just det. Och sen att killarna ska visa sina magar.. Okej så en vältränad mage betyder bra man? Om man nu gillar muskler så borde det ändå endast vara ett plus i kanten när det gäller att hitta ens själsfrände. Själv gillar jag ett par breda axlar (lagom breda!) och manliga armar med lagom mycket muskler, men inte så att det syns värsta kanterna, utan mer bara som bulor. Jammiii.... men det är ju bara ett plus, inte så att om jag hade dejtat 10 killar hade jag valt den med snygga armar. Helloooo? hehe. För övrigt så har min pojkvän just det... de perfekta axlarna och armarna är de snyggaste jag någonsin sett. Ever. Bara för det ska jag visa EXAKT vad jag menar ^^

du är så jävla het!


Nog om min kärlek. Hoppas hon hittar någon, men tror inte hon lyckas om hon fortsätter i den stilen. Känns inte så seriöst.

Puss från Seriösa Sofie :p

Kommentarer
Postat av: jessie

haha det känns som att vi har rätt mycket gemensamt,

det snyggaste jag vet på en kille är helt klart skulderbladen axlarna och armarna.

Jag kan bli helt till mig när jag ser ett par snyggt tränade armar, yummie yummie,



men sen så kan ett par fina ögon även vara sjukt förtrollande, och leendet,, suck.



go lillan, hoppas hon piggnar till, hon får krya på sig, :) kramar från mig,

2009-02-25 @ 00:37:11
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: jessie

det bästa på min pojkvänn är lätt hans armar och axlar (älskar när han kramar mig, känner mig liten och trygg)armarna är inte så vältränade just nu men dom var när vi träffades.

sen så gillar jag hans ögon och hans lilla mun, haha

men det bästa av allt är nog att han är så där lagom barnslig och helknäpp,jag älskar hans skratt.



2009-02-25 @ 13:22:34
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: Vilken snygging vaa....!

hahahaha du är en sååån tööönt =D hahaha så söt ! speciellt den killen du har på bild....rrraawrr !!! me want him so bad...bad i tell u ;)



amen linda rosing är speciell, och det är de allra speciellaste människorna som deltar också...mycket mycket speciella..



aja men vi hörs senare gumman, hoppas du haft kul på dansen =) hehe Kyss

2009-02-25 @ 19:15:48
Postat av: cecilia

komentera gärna inlägget "hjälp mig"

jätte fin blogg!

2009-02-26 @ 02:52:24
URL: http://ciizs.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0