Death in paradise.

Nej, ingen har dött. Det var en film jag såg nyss på femman. Den var ganska bra, gjorde mig mördrädd hehe. Men inte direkt trovärdig när polisen bara sköt vem som helst. På slutet listade han ut vem mördaren var, träffade honom ensam för att berätta att han visste och *pang*. Mycket trovärdigt.

Kollar SATC nu. Det är fan bra, man fastnar ju direkt! Läskigt det där... det handlade om singlar och gifta. Gifta som aldrig mer träffar sina vänner för att de blir ett hot mot deras förhållande, typ som att vännen ska förföra ens kille. Och sen en kille som sa att han aldrig träffar sin bästa vän längre för bästa vännens fru gillade inte honom. Helt sjukt. Jag skulle aldrig säga till Dilshad att sluta umgås med någon bara för att jag inte gillade personen! Skillnad om personen hade gjort skit för Dilshad, typ dragit med honom att träffa tjejer, eller om kompisen var kriminell.. Då skulle jag nog inte gillat det, men man kan inte bara förbjuda sin partner att sluta umgås med vänner. Jag kommer ihåg första gången jag chattade med Dilshad min. Jag minns att han sa att han inte ville ha tjej bara för att alla som får tjej dissar sina vänner... Väldigt tråkigt att tänka så. Men det är inte sant :) jag tycker det är väldigt viktigt att alltid behålla vänner, även om man hittar sitt livs kärlek. Man behöver vänner.

Visst, kanske han inte hänger med sin kompis och festar så ofta, men ... jag tycker att man inte ska festa så mycket var för sig faktiskt. Det är ju min värdering. Och jag tror han håller med. Någon gång då och då är det helt okej, men inte flera gånger i månaden... Vad tycker ni om det? Det finns ju massa annat man kan göra. Jag tycker också det är kul att gå ut och dansa med brudarna då och då, men om jag skulle gjort det varannan, var tredje helg, då skulle det nog varit något annat jag suktade efter? Sen finns det ju tjejer som kan släppa sina killar på fester där det finns andra tjejer hur som helst och inte oroar sig alls. Men jag känner det inte som att hon verkligen älskar honom då. För om man verkligen älskar någon då är ens största rädsla att förlora personen. Jag vet inte. Sen vet jag ju att jag har problem med min tillit. Men även om den blir bättre ser jag ändå ingen anledning för min pojkvän att gå ut och festa med andra tjejer.  Och jag skulle aldrig festa med killar när jag har honom. Nära vänner är väl en annan sak, men inte ytligt bekanta eller okända killar. Om han nu skulle blivit bjuden på en fest där det fanns andra tjejer hade det ju inte funnits anledning för mig att inte följa med?

Well, det blev en lång diskussion. Det sjuka är att jag alltid skämms när jag skriver om sånt. För jag vet att jag är så svartsjuk. men kanske det är normalt så som jag säger. men men hehe. jag är ju jag =)

Nej, nu började SATC igen, det var reklam nyss.

Puss alla / en som alltid kommer låta (tvinga!) sin kille umgås med sina vänner



Min top modell-pose :p Hehe. Det var bra innan idag. Jag diggar ändå Elina. Bara för att hon är så motströms. som jag känner mig ibland. Men jag gillade Britany, men hon åkte ut, trist! See ya!

Kommentarer
Postat av: trust me god'damet !

hehe jo gumman, nu är det så att du är rätt så överdrivet svartsjuk ibland? men det vet jag sen ja...sen vi börja träffas =D



men jag tycker iallafall att du ska kunna lita på mig fullt ut, jag menar efter 2år ihop så tycker jag att jag förtjänar en gnutta tillit..och missförstå mig inte nu med detta, jooo gumman du litar visst på mig väldigt mycket det är inte det jag menar...hehe jaja skitsamma...ska inte behöva skriva sånt här...



ens vänner är och förblir ens vänner, och så länge jag inte hamnar i deras skit så är det inten fara, än så länge har jag aldrig fått handfängslen på mig i mitt liv, och jag har inte haft vänner som är mammas små pojkar, det har ju ofta vatt sådana som gjort skit för sig..så den punkten kan du lita på mig att sånt händer ej med mig, party vänner vet du att jag har, och det blir jäääävligt jobbigt i längden...vet vänner som bokstavligen festar bort hela fucking lönen! och det kära du kallar jag riktigt patetiskt!!



aja jag ska gå nu då, hehe ska ej störa dig här mer =P vi syns senare hjärtat, längtar !! puss älskling

2009-01-15 @ 06:00:54
Postat av: jessie

jag förstår vad du menar för jag har varit likadan självklart så är det roligast att festa tillsammans eller oftast iaf, i början så var jag jätte svartsjuk och ville mest att fille skulle umgås med mig och därför ville jag bara umgås med han. Men vi har snart varit tillsammans i 4år och jag är inte alls likadan längre, nu tycker jag att det är roligt att gå ut och dansa med min bästa vän och det händer ibland 2 ggr i månaden, och han på sitt håll brukar ibland gå ut med sina vänner eller så bjuder han hem dom, och det känns helt okey att vi är på skilda håll, med tanke på att vi träffas varje dag och somnar tillsammans nästan varje natt, (mysigt) jag och min pojkvänn har knappt sovit ifrån varandera alls under väldigt lång tid, men i år så får vi flera prövningar på det, har ska åka och vandra i norge med en vän i en vecka och jag ska åka till grekland med min vän i en veckan men sen i höst så ska vi åka tillsammans någonstans, det kommer säkert bli mycket längtan men man uppskattar varandra tusen gånger mer när man träffas igen.

Det bästa som någonsin har hänt vårt förhållande är den dagen vi slutade vara svartsjuka och började lita på varandra till 100% lite smått svartsjukt kan man vara det är ju bara gulligt,

2009-01-15 @ 11:14:47
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: jessie

vi har haft rätt mycket imot oss under vårt förhållande, jobbigt ex m.m som vi bråkade mycket över och det började ta kål på vårt förhållande och det ville verken han eller jag, så vi började släppa efter och började helt enkelt lita på varandra. om han aldrig får chans att visa att du kan lita på honom så kommer du aldrig kunna göra det,

klart att det var jobbigt att låta han göra egna saker men samtidigt så tänkte jag att om han nu är otrogen så är det ju hans förlust och då var han ju inte killen för mig.



kärleken är som en fågel det är inte föränns du släpper den fri och den kommer tillbaka som du vet om det var din fågel.



man tjänar inget på att vara svartsjuk, livet blir mycket lättare utan denna jobbiga skiten.



kram



2009-01-15 @ 13:24:52
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0