Avundsjuka

Jag gillar inte avundsjuka. Jag gillar speciellt inte människor som säger att de är det till personen ifråga.. När det går bra för vissa människor ska andra på och snacka skit och skriva att de inte förtjänar det som kommentar i deras blogg. Så jävla löjligt. Det var nämligen en känd bloggerska som börjat jobba för MTV och "varför ska du få det jobbet? du är bara en vanlig tjej, du tror du är nåt", fick hon som kommentarer.

Det har hänt att jag varit avundsjuk också ibland, men inte betyder det att jag har snackat skit om personen och sagt till henne att hon inte förtjänar att ha det bra! Man måste unna andra människor gott. Speciellt sina vänner.  Jag skulle aldrig vara avundsjuk på mina vänner. Alla mina vänner har haft upplevelser/egenskaper som jag gärna velat ha, men aldrig skulle jag inom mig koka för att de är lyckliga. Dessutom har jag säkert haft något som de velat ha. Man kan inte gå omkring och önska alla olycka när de får något som man själv inte får, vem ska då vara lycklig när du får något? Aja, jag ville bara dissa avundsjuka denna lördag. Avundsjuka och missunsamma personer SUGER!


Kommentarer
Postat av: katarina

ORKAAAA !!!

2009-01-17 @ 16:47:58
Postat av: hunny hunny

det är så sant så, hehe och vem fan e denna katarina som verkar känna igen situationen, hehe verkligen kul att se sådana människor, men men jag är avundsjuk på att du är så vacker och så fin, men inte vill jag att en buss ska råka köra på dig så din skönhet möbleras om...aja baja, snarare en buss som tar dig till lyckans land =) hehe puss

2009-01-17 @ 22:06:19
Postat av: jessie

håller med.

blää för avundsjuka :)

2009-01-18 @ 11:57:04
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0