Uppkottning.

De som inte känner mig så väl.. jag brukar bojkotta ställen :p Om jag är på något ställe där personalen är otrevlig mot mig, får mig att känna mig dum eller något annat så bojkottar jag det stället, alltså går jag inte dit mer. Jag hade bojkottat biljarden i Lund, men det var ganska tråkigt eftersom det är den enda riktigt bra biljardbaren som finns i de trakterna. Idag så uppkottade jag det i alla fall :p Dvs hävde bojkottningen! Och jag och min pojkvän hade en mycket trevlig timme där! Det gick inte så bra för mig idag... Men jag vann för att han tog ner den svarta bollen hela tiden haha. Men en match var det kul, för då fajtades vi båda om att få ner den svarta bollen i samma hål.

Sen myntade jag ett nytt uttryck - kotta. Det vill säga om man hittar något ställe som man verkligen vill gå TILLBAKA till, då kottar jag det :p Jag kottade ett ställe idag. Ett kebabställe nära biljarden i Lund, sjuukt stort för att vara en kebabrestaurang. Jag tog falafel och Dilshad... dont get me started. Extra extra extra. Hehe. Men ägaren var iaf mycket trevlig och speciellt hans medarbetare också.. Vi satt och diskuterade åt vilket håll stationen låg, så började han skämta med lite och var på Dilshads sida. När vi var klara kom han till oss och gav en klubba till Dilshad. Då blev jag sur, men han hade en till mig med :p Lätt ett kottat ställe :)

En sak var också UNDERBAR! Jag har en favoritparfym, som jag fick när jag gick i typ sjuan eller åttan, Date Jasmin. Ni vet de gamla date som hade tjejnamn haha, tusen år sedan. Jag har snålat och snålat med den för att jag älskar den doften, har inte hittat någon sådan igen. Den är verkligen Sofie. Så när vi ätit gick vi inom ica och kollade lite och jag såg de nya date (dangerously delicious, absolute attraction, truly tresureD..). Och Everyday escape! Tror ni inte jag hittade min favoritparfym?? Åh tack date för att ni inte uppfann en ny doft utan återanvände den 7-8 år gamla date jasmine. *happy*.


Kvällen har helt enkelt varit underbar =) Lite medvind denna fredag.

Dock så stör jag mig på en sak.. grejjen är att, som ni kanske vet, så får många i min klass dåligt betyg och jag lyckas alltid få VG (nästan). Jag vill hjälpa de andra gärna, för jag tycker väldigt mycket om min klass.... Grejjen är bara den att de verkligen frågar om saker som gör mig arg. De läser inte själva utan skickar sms om vad det står och var man kan hitta svaren på frågorna i tentan osv. Jag vill inte säga till dem var man hittar svaren, när jag själv får sitta och leta. Jag vill inte säga vad något kapitel handlar om när jag själv får ägna några timmar åt att läsa det. Men hur säger man det? Jag bara svarar inte på deras samtal och sms och ibland så ger jag de ett litet svar, men avslöjar inte allt. Jag vill inte slita och de ska åka snålskjuts... Kommentera gärna..

PUSS, GODNATT KÄRA FOLK!

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag kände exakt samma. Jag är den som alla kommer till och undrar saker och jag har alltid hjälpt till men för typ ett år sedan slutade jag med det när jag gav mina frågor som tagit 2 timmar att göra till en kille. Sedan så var det en tjej som inte respekterade att jag inte ville ge dem till henne för att jag visste att hon kunde, hon var bara lat. Och då gick hon till killen jag hade hjälpt istället och tjatade, trots att jag blev arg och sa nej! sedan dess när folk undrar säger jag att jag inte vet, man blir så lätt uttnyttjad bara för att man inte vill vara otrevlig. Men man måste ibland tänka på sig själv. Visst kan man beskriva hur man ska göra, men att cervera svaren på ett silverfat gör en frustrerad, som jobbar och står i.



Haha ett nytt ord kotta hehe, du är allt finurlig :) Ni verkar ha haft en megakväll med biljarden, maten och klubban haha :) och jag vet exakt hur det är när man inte hittar en produkt man älskar, tur att du fann den tillslut i alla fall :)

2009-01-10 @ 00:33:45
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: Toby Hagberg - Boys style in a gay's life ☆

Haha ja den glassen kommer jag nog faktiskt ihåg! :D helt sjukt god.

2009-01-10 @ 01:33:31
URL: http://tobieee.blogg.se/
Postat av: Anna

sv: ja håller med dig, man borde kunna tärna tillsammans och inte behöva skämmas för andra.



Och ja det är dom ljusen, underbara. har du också dom eller ;P

2009-01-10 @ 09:23:42
URL: http://anna1988.blogg.se/
Postat av: Liisa

Trevlig dag <3

2009-01-10 @ 15:01:20
URL: http://theliisa.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0