Hår och annat!

Idag var jag uppe med tuppen kändes det som. Fast 8 är väl inte så tidigt för resten av befolkningen :p Åkte in till stan, gjorde ärende, träffade Madusha, köpte lite cider till på fredag. Nästa helg ska jag laga vegetarisk mat till flickorna, det ska bli kul :)

Jag har tänkt köpa Volumaster, för jag har läst på ett antal bloggar att den funkar skitbra och jag hatar att mitt hår är så platt som en pannkaka på huvudet. Vill testa den. Någon som testat?? Håller på att lägga bud på tradera, men de är uppe i butikspriser, så då köper jag hellre en ny. Har börjat locka mitt hår med min spiraltång de senaste dagarna, det ger också volym. Tror jag har obh nordica, en mörkröd hehe. Vet inte vilket märke. Sen vet jag inte vilken hårfärg jag ska ha. Färgade håret brunt, men nu har det blivit ljust igen så smått och jag ler när jag ser mig i spegeln. Hehe det måste väl vara ett tecken på att jag ska vara ljus? :p Men funderar på att blondspraya mej lite, ni minns väl att jag tipsade om det sprayet? Det funkar skitbra!


Ja, tror jag ska ljusa mitt hår... Vad tycker ni? Ge mig ett svar tack ^^

  
  

Haha kan ni se något gemensamt på bilderna? Jag har mitt halsband på alla :p Vinter som sommar, ljushårig som mörkhårig så kommer jag alltid vara dig trogen guldhjärtat :) Hihi det guldhjärtat representerar min pojkvän på ett sätt för hans namn betyder hjärta av guld :) Och det var honom jag fick det av. Åh hjärtat, det är verkligen rätt namn för dig - Dilshad!
Håriga pussar! :p

Kommentarer
Postat av: Du är mitt Dilshad <3 <3 <3 <3 <3

haha AAA så söt du är snäckan! hahaha ja snällt hjärta snarare men what a fuck...same shit different word =P jag hoppas du alltid bär det även när vi ska göra slut =D haha ne men du SKA alltid ha det på dig capish! hihi du är Dilshad dile min =) älskar dig din klant, kul o träffa dig today föresten, puss sötnos

2009-01-22 @ 17:06:00


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0