Parents...

Åh vad jag blir irriterad på mina föräldrar. Jag och brorsan gav de en resa till Stockholm i julklapp, vi skrev att mer info kommer sen. Vi skulle ju ge de resan och överraska de med vad de ska göra.. Ja, för det första, som jag skrev innan så blev ju inte pappa glad ens men men. Mamma har letat en massa på internet, men när jag sa till henne så sa hon att vi kunde överraska dem. Så hon är lugn. Så kommer pappa "vi måste få veta när tåget går snart, vi måste få biljetterna". Vi har ju sagt att det går på morgonen på torsdag. Shit, verkar inte som de litar på oss? Så sitter han och kollar om slottet och säger att inte det är öppet. Då sa jag till honom.. att vi ju faktiskt gav som julklapp att överraska dem. Jag får väl tänka att de bara är ivriga, men känns som de förstör överraskningen ju.

Nu är mitt rum nystädat denna söndag :) Ordning på byrån och nya doftljus i mina vackra ljushållare :) 



Nu ska jag sätta igång med pluggandet, älskling är i Vallåsen och åker skidor idag. Hoppas han har kul!

Pusspuss !

Kommentarer
Postat av: Anna

sv: ja dom luktar jättegott allihopa, kanske ska prova äpple idag =) det är så himla rolgt att fixa :P men ditt rum var ju sött =)

2009-01-11 @ 12:04:31
URL: http://anna1988.blogg.se/
Postat av: jessie

mysiga färger du har på ditt rum, fint :)



jag vet att det är idiotiska tankar, och jag hoppas att jag slutar tänka på det, för det är ändån inget man kan göra något åt, jag är trött på att gå runt och vara ledsen, nu ska jag ta mig i kragen och se på allt bra som finns, och på så mycket fina människor jag har runt omkring mig´, försöka hitta på saker som får mig att må bra, bli en glad och sprallig jessica igen för det behövs tack för din kommentar :) hoppas du får en fin fin dag



KRAM JESSIE

2009-01-11 @ 14:41:34
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: jessie

jag tänkte faktiskt gå in till gina idag, dom har fler såna klänningar fast lite fulare på rea, såg att en tjej som hade klippt av översta delen och har den nu som kjol, det verkar vara en toppen ide, för jag gillade verkligen den. och ca 50 kronor är helt okey för en mysig kjol, :)

2009-01-11 @ 14:44:42
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0