Mormor <3

Nu har jag varit hemma hos mormor! Det var kul, var så längesedan sist! Vi satt och pratade och sen bjöd hon på semla och kaffe *gott*. Första semlan för i år! Känns bra nu.. Jag får sådan ångest när jag kommer på att jag inte träffat henne på länge.. Det är så kul att umgås med mormor ju :) Vi ska till Lund också snart bestämde vi!

Ikväll ska jag och mamma på bio, vi ska se Benjamin Buttons otroliga liv. Jag trodde inte den var så bra, men mamma ville se den och vi fick gratisbiljetter. När jag såg trailern nyss verkade den faktiskt rätt bra så vi får väl se!

vad betyder väl mer än familjen.. ?

Nu ska jag läsa lite till lektionen imorgon och vänta på älsklingens samtal.. Han skulle på hjärt-ochlungräddning klockan halv tolv och han är fortfarande inte klar... ? Hmm verkar lite konstigt att det tar mer än tre timmar. Men men, vi får väl se när han ringer.

Puss alla!

Kommentarer
Postat av: jessie

låter som en super mysig dag :)

2009-01-28 @ 14:58:10
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: Sara

jag vet inte om man ska köpa kläder när man vet att de som sytt dem fått svältlöner, men hur ska de annars överleva? Jag tycker att mellanhänderna inte ska vara så många, då behöver det inte bli så dyrt och då kan mer pengar gå direkt till arbetarna. sen tycker jag att de svenska butikerna som lägger på dubbelt så mkt pengar i Sverige kan ge av det till de som gjort jobbet och tillverkat kläderna.. vad tycker du då sofie ? :) Jag är lite delad i den frågan, för med oss som konsumenter får de svältlöner men utan oss så skickar man ju nästan dem till döden. Och som du säger är utbildning viktigt. Ska vara med i FN rollspelet nästa vecka och där har jag satt utbildning som åtgärd för en "bättre" värld.

2009-01-28 @ 15:48:15
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: Sara

fortsättning: haha jag menade människor överlag, inte folkslag hehe. Mm men då är nog det med att håret växer mer efter man rakat sig bara en myt :)

Och du måste skriva om filmen var bra eller dålig. Hade tänkt se den :) Puss

2009-01-28 @ 15:50:14
Postat av: Arandur

Hoppas du får en fortsatt trevlig dag :)

Kolla gärna in min fotoblogg :)

2009-01-28 @ 15:56:15
URL: http://arandur.blogg.se/
Postat av: Arandur

sv: om någon bjuder in mig så visst :)

2009-01-28 @ 17:24:57
URL: http://arandur.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0