Gud har kuddkrig.

Eftermiddag: Jag hann locka mitt hår hihi. Som tur var är både Dess och jag lite tidsoptimister, vilket innebar att vi båda kom lika sent till vår date :p Jag skulle uträtta massa ärenden, köpte en ansikts-och kroppskräm också på willys. Jag ville ha en ansiktskräm, men trodde att alla kostade sådär 100 spänn. Men så hittade jag nivea i liten tub för 20 :- *yeaajj*. Man behöver ju inte värsta tuben om man ska ha den till ansiktet. Och så är Nivea ett bra märke. Aja, fikade med semla på Darins
(jaa, alltså jag fikade ju med Dess, inte med en semla...hur hade det sett ut??),.......
 
 supergod var den iallfall! Jag gillar inte klumpar av mandelmassa, men där hade de tydligen brett ut ett lager på hela semlan, jammi! 

   Lockigt hår :)


Kväll: Tvättade håret och gjorde exakt som på Volumasters cd, men det blev inte så bra, håret såg typ slitet ut. Man skulle tvätta det, i med mousse, kamma det och sen föna det torrt. Mitt hår blev fult av det, jag brukar aldrig kamma mig efter dusch, blir finast så på mig. Sedan ska jag inte ta det översta håret och volumisera nästa gång, fast de gjorde det på instruktionen. Det är det som gör att det ser slitet ut, inte glansigt ett dugg! Åkte till Malmö vid fem-tiden. Träffade Linn&Samer och min älskling förstås. Vi åt på en indisk restaurang (där jag och Dilshad åt på vår 1,5 årsdag!). Väldigt gott. Jag tog vegetarisk kofta HAHA. Låter så kul. Alla koftor är väl vegetariska?? Hehe nee, men det var gott. Det var en gryta med typ falafelbitar kan man säga och sen nybakat paanbröd till. Jammi! Efter middagen åkte vi hem till deras fina lägenhet för lite snack och sånt. Nice :) Tack för godiset och drickan ;)

Nu ligger jag hemma i min säng och jag saknar min älskade pojkvän. Blev ju inget mys ikväll ju, så nu saknar man honom.. men som han sa, vi har ju hela livet på oss att vara med varann :) Så lite saknad får vi väl stå ut med nu.

Nu har jag typ berättat om hela min dag. Så nu vet ni typ exakt vad jag har gjort :p

Det snöade på väg hem.. Undra om det ska komma mer? Det är ju supermys :D Vi ser det snöar, vi ser det snöar, det var ju roligt HURRA! Älsk sa att det var gud som hade kuddkrig haha. Jag kom på att när det haglar är det antingen bebisänglar som har snöbollskrig eller snögubbar som bajsar :p Haha, har ni några idéer??

 Jag ikväll :)

Puss&godnatt till er från en funderare!

Kommentarer
Postat av: jessie

haha mega semla, :)

2009-01-31 @ 11:19:10
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0