Kärleken firas =)

Festen igår var skitkul! Jättebra stämning och alla var så fina. Jag älskar fina klänningar!! Jag vill också till thailand och få några uppsydda! hehe. Jennie och Charlotte hade nämligen superfina klänningar. Jag och kusinerna gjorde en show till mormor och morfar, en liten tävling, guld-duellen kallade vi den för. Vi hade på oss deras gamla kläder och tävlingen gick ut på att testa deras och deras vänners minnen om deras gemensamma liv, deras resor och "vad är värst", där vi hade valt ut saker som vi visste att de avskyr och sen skulle de gissa vad den andre tyckte var värst. Dilshad filmade allt så ska bli kul att kolla på filmen sen när kusinerna fixat!

Ja, för älsking var också där. Jag är så stolt över honom, så artig hehe. Skönt att ha en pojkvän som verkligen inte skämmer ut sig själv på sådana fester.. Verkar vara många sådana killar i världen.. Men men. Jag var bara så jävla kär i honom och det kanske var det för att hela festen handlade om kärlek :) Dansen var bäst :D Skitkul. Mormor bjöd upp honom och han kan inte dansa, men det kunde han ju visst! Hon sa att han hade rytmen i kroppen hehe. Var så kul att se de dansa. Sen dansade jag och han också flera låtar haha, ändå kul med sån dans, inget man brukar göra. Vi hittade på vår egna dans..

Grejjen är att jag alltid är så nervös innan och tänker att jag hatar stora fester, men när jag väl är där brukar det vara kul! Jag brukar ha riktigt kul faktiskt. Många av mormor och morfars vänner kom fram och berömde oss för det vi gjorde för dem och sa att de också hade velat ha sådana barnbarn. Vilken komplimang! Förlåt, känns som jag sitter här och skryter, men jag vill bara berätta hur bra kväll jag hade igår och att jag verkligen älskar min pojkvän och min mormor&morfar. Man får väl skryta lite ibland, man måste få dela med sig av sin glädje tycker jag!

Här får ni lite bilder på alla, uppsnoffsade :p

   
 


Kommentarer
Postat av: Sara

vad härligt att ni har bra kontakt mer er släkt, jag träffar typ aldrig mina kusiner :P

2009-01-07 @ 10:25:15
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0