Grattis broo

Hellu!
Idag fyller min kära bror 19 år! Vi ska spela spel nu, wow händer aldrig :p Så jag ska fatta mig kort.. Eller ja, jag skriver tills han kommer hehe.

Jag är inte odödlig  =( Fick B. Men men, VG ju, då det klart att jag är glad! Men ett A hade inte suttit fel. Grejjen är att Martin (vår kurssekreterare) sa igår att jag hade A, men jag tvivlade själv för att jag fick 13/15, vilket inte borde vara A. Men heyy 13/15, det är väl värt en applåd ;) 4 + 4 + 5. Femman fick jag på Dimos uppgift *heyyyy*

haha. aja nog om min grymhet :p Vad tycks om min nya header? Alltså bilden där uppe :p Tog den igår. Hoppas ni gillar den, annars får jag väl byta igen. Annat som händer... Jag försöker gå upp i vikt. Jag gillar det jag ser i spegeln, men på bilder så ser jag alltid för smal ut.. så nu har jag iaf tänkt gå upp 2-3 kilo kanske. Ska äta mycket mer och har hittat lite bra hemsidor. Bland annat en artikel i aftonbladet, där tre experter uttalade sig hur man ska göra. Vi får se om jag lyckas. Det låter kanske lätt för vissa, men jag har vägt 54-55 i typ..... 3 år? Oavsett ätande. Well, wish me luck!

Jag med mina projekt. Men jag blir lätt uttråkad, så därför behöver jag nya mål hela tiden, nya utmaningar hehe. Fick ju ut tentan idag, den såg väldigt lätt ut. Kanske ska ha som mål att få A??

Ja.. och min brors kompisar e väl allt för rara..! De kom helt plötsligt in genom dörren och skrek grattis och hade med sig kladdkaka. Överraskning. Alltså till min bror hehe. inte till mig :p snåla jävlar...... Nej, men jag blev väldigt rörd av att se hur fina vänner han har. det förtjänar han :) Min underbara brooo.

Dagen till ära.....:


Pusspuss ;)

Kommentarer
Postat av: Sara

GRATULATIONER TILL DITT B och till din bror i efterskott :) Jag menar huvudsaken var ju att du fick 5 poäng på Dimos uppgift, för han har jag efter dina berättelser blivit lite rädd för haha.

2009-01-09 @ 19:37:21
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0