Its deeper than that.

Ikväll har jag lärt mig något som jag verkar lära mig om och om igen. Något som är väldigt bra för just mig, för jag är en sådan person som kan ha klara bilder av hur folk är.. okomplicerade bilder. Men jag då, jag är typ världens mest komplicerade person att verkligen lära känna, enligt mig själv, så varför skulle andra vara så okomplicerade? Ni minns kanske då jag skrev om att jag känner mig väldigt annorlunda min släkt. Idag så kände jag verkligen samhörighet med dem. Vi satt och fikade och hade riktigt djupa ämnen, inte bara skvaller som vi brukar :p Vi pratade om allt möjligt, religiositet, religioner, krig med mera. Min bror sa att han hatar religion, och jag blev förvånad. Han sa att han hatar religion för att det skapar krig. Det är så jag tycker, och jag trodde aldrig han ens tänkte på sådant, antar att jag bara trott han är ytlig och inte tänker på djupa saker. Dem som känner min bror och mig vet att vi är som eld och vatten, så därför kändes det skönt att upptäcka en åsikt vi delar. Sen var det min kära morfar. Han sa en sak som jag verkligen blev förundrad över.

Han sa: "varför skulle människan vara förmer än djur? vad gör en människa mer värd än en gris eller en snigel?"

Ehh okej. Är det min morfar som sitter där. Han som tyckte jag skulle gå till en psykolog för att jag slutade äta kött HAHA. Det var kul.  Jag kan inte riktigt beskriva känslan, men jag antar att jag känner att det verkligen är "more to people" (kan inte översätta det :p) än man tror. Som en viss person som jag alltid trott var väldigt seriös och inte hade humor, de senaste gångerna jag träffat honom så har han visat att han är rolig och öppen och inte alls sådär stel som jag alltid trott. Jag dömer folk för snabbt. Människor är inte okomplicerade. Vi har alla olika sidor, vid olika tillfällen.. Det är bara när man sett det innersta i en människa som man verkligen kan veta.

För övrigt så var det väldigt kul. Hehe värsta seriösa inlägget om detta kalas, men det var massa ytligt också jag lovar:p

   
Broo, Oscar (mitt kusinbarn) och jag&brush när vi fikade med kladdkaka.

Jag ville ta en outfit bild men har tröttnat för aldrig hela jag kommer med. Och sen har jag ingen lämlig höjd. Sare bleu, men här ser ni lite av den :) I liked it!

Djupa pussar ;)

Kommentarer
Postat av: jessie

ja visst var det skoj, vi var kungar på dansgolvet, :) haha,

jag har verkligen börjat gilla min frukost och min övriga kost, fett nice med andra ord,



Läste om kalaset, trevligt med släkt kalas, jag är oxå en sån person som placerar folk i olika fack alldelles för fort, men jag har märkt att man kan ändra uppfattning om en männsika både 2 och 3 ggr,

och det kan vara både bra och dåligt.



kram på dig

2009-01-18 @ 11:55:16
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0