Stuck.

Om man tar bort "t" blir det suck. Båda två upplever jag. Jag har sett på min betygsida att jag fick G. C. Idag när jag kom till skolan visar det sig att de som brukar få IG har alla fått G. En tjej som började med tentan samma dag den skulle lämnas in fick VG! Jag fattar inte vad som hänt.. Seriöst. En person som alltid får snäppet på G fick 10/15. Om jag nu fick C måste jag fått 10-11 poäng. Vad gjorde att jag, som brukar få 13-15 halkade ner och hamnade på samma nivå som denna person?

Alla andra har höjt sig, utom jag, som sänkt mig. Jag känner mig totalt förvirrad och jag kunde inte heller få ut min tenta för att expiditionen hade stängt så nu får jag vänta tills måndag tills jag kan läsa vad jag gjorde fel.
Dilshad&Carro tror det är ett missförstånd, men jag vågar inte hoppas på det. Saken är att det verkligen kändes bra och att jag fattade allting och verkligen fick in det i huvudet.

Seriöst förstår jag ingenting, för jag vet att jag är bättre än såhär! Okej om jag kännt mig helt lost, men det gjorde jag inte så jag fattar inte varför alla andra får så jävla generösa betyg och jag får ett jävla C. Vill de skada mitt ego? Grattis, ni lyckades BIG TIME!

Jag behöver inte alltid få VG, men när jag vet att jag förstår, då VILL jag få VG. Även på det skitsvåra ämnet om ekonomisk sociologi fick jag VG och inte nu? Om hon nu var så generös, då borde jag fått mycket bättre än C, med tanke på att jag brukar få A eller B. Så även om jag var sämre än vanligt, var ju läraren mer generös än de tidigare varit så hur eller hur hade jag ÄNDÅ fått VG med enkel matematik!

Jag blir förbannad faktiskt. Varför jag sänkte mig när alla andra höjde sig och det är inte kul att jag brukar ha högsta betyg och nu hamnade jag på samma nivå som de som brukar få IG. Men de andra som brukar få VG eller snäppet på VG låg kvar på det. Whyyyyy. Jag är så jävla stuck. Känns som jag kommer tänka på detta hela helgen. Jag skulle gärna vilja se vad det var jag gjorde fel, för jag fattar ingenting.

Prestationsångest? Hmm, tror inte det. Målmedvetenhet kanske.

Så jävla surt!


Ja, nu ska jag byta ämne. Idag var det 21 månader med min kära pojkvän :) ♥ Vi spenderade mesta av tiden i hans nya bil, den är nice faktiskt. Helt okej på utsidan och jätteskön att åka i! Åt falafel och lite godis från netto, pratade en massa om allt möjligt och myste i massor :p. Älskar dig hjärtat =)


Nu är jag så trött så trött.... ska ner och sova.. och drömma om A:n och B:n och de ska mörda C:et.
Nighty!!

Kommentarer
Postat av: A som i Ass som i Sofie =P

hahahaha du är helt otrolig gumman, du fattar inte att det är något som är konstigt! hahaha jaja lycka till på måndag ;P



yeey...grattis igen, och det var verkligen kul o träffa dig...hehe oväntat =P aja godmorgon iallafall sötnos, hoppas du vaknat med ett A i röven =D hahaha....puss

2009-01-30 @ 05:40:30
Postat av: jessie

tråkigt med reslutatet av tentan,

men grattis till 21 månader <3



ja visst var min prins snäll som lagade mat, han hade städat nästan hela huset oxå, såå duktig så.,

min andra prins (buddy) är inte riktigt lika duktig men jag älskar honom iaf. hahaha.



hoppas att du får en toppendag.

kram på dig

2009-01-30 @ 10:12:07
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: Sara

men du, jag tror faktiskt det blev ett missförstånd och om du "bara" fick g så kan du höja dig! I höstas fick jag g i historia men det visade sig att hon hade satt det på alla :) Men nu ligger jag på mvg igen, weird! men oroa dig inte, njut av helgen! Puss :)

2009-01-30 @ 15:52:08


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0