Volumaster!

Jag fick min volumaster igår :D Dilshad hade köpt den på netonnet lagershop för 425 kronor (den kostade närmare 600 på Åhléns!). Som ni vet var vi ensamma igår och jag lagade rödbetsbiffar med klyftpotatis och tzatziki och sedan en liten efterrätt med kiwi, glass och smält choklad. Efter den underbara måltid och lite lek med Lillan&Shelly började vi volumisera mitt hår :D

Det var skitkul.
Jag tog inget före-foto men ni som känner mig och har sett mig vet ju hur platt mitt hår brukar vara. Såhär blev resultatet!

 

Synd att jag inte hade den i fredags!

Just nu äter jag en ljuuvlig chokladbiskvi från Sturebröd, åh ingen gör biskvier som dem ^^.
Idag blir det plugg kanske, om min sida har uppdaterats för vårtermin, sen kanske film Systrar i jeans 2. Ettan är ju härligt soft.

Riktigt kul var det att ha min älskling hos mig och sova :D Älskar dig älskling :)

Pusspuss ♥




Hehe... jag bara skojade :p
Håret blev inte så extremt bara genom Volumaster, utan genom en massa tupering också! Men här ser ni resultatet! Lagom mycket tycker jag:p

 

Kommentarer
Postat av: Leia

Hej, allt bra idag? =)

2009-01-25 @ 16:04:21
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahaha, men fint blev det :) jag har cokså den, ett måste för platthårade :D :P

2009-01-25 @ 19:41:51
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: jessie

nej vad säger du, finns där en systrar i jeans 2?

har sett ettan och läst alla böckerna.

älskar författaren och sättet hon skriver på, det känns nästan som om man är där, man blir verkligen engagerad i deras liv.



på tal om annat, vi snackade ju innan om att man ska ta vara på livet och se dom bra sakerna i stället för alla dåliga m,m och jag har verkligen försökt och det känns som om jag har lyckts, har inte tänk massa dåliga saker på jättelänge, mår inte lika dåligt som innan, jag ser livet ur en annan vinkel nu, och jag vill aldrig hamna i dom tankarna igen,

egentligen ska man vara väldigt tacksam att man överhuvudtaget fick chansen att få lov att vara.

chansen att just jag skulle komma till var ju så liten men ändån så sitter jag här, livs levande och har hela världen framför min fötter, jag är helt enkelt en lycklig slump, jag har tänkt ett tag på att skaffa en tatuering som symboliserar just detta, och äntligen har jag kommit på vad det ska stå.

hade betytt mycket om du ville titta in och kolla och säga vad du tycker om den, du är ju trots allt en av dom som har hjälpt mig igenom en jobbig tid, du kanske inte tycker att du gjorde så mycket men det du gjorde är jag tacksam för.



2009-01-25 @ 23:50:28
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0