A hard work work

Godförmiddag!
Glömde berätta hur det gick igår på min jobb-sökar-runda! Jag var väldgt nervös, men försökte vara så trevlig och glad som möjligt och det gick bra faktiskt. Alla utom en tog emot min ansökan och många frågade vad jag gjorde nu och vad jag sökte för något, en frågade tillochmed om min utbildning och min erfarenhet.

Nice :) Men det tog kål på mig så jag bestämde mig för att ta Lund någon annan dag :p Ska dit efter skolan nästa vecka och söka. Det är ju rätt ansträngande för psyket hehe. Iaf om man är lite blyg av sig. Inte för att jag tror att jag uppfattas blyg, men i vissa situationer kan jag vara det. Tills jag märker att personerna är trevliga mot mig och verkar vilja lära känna mig, dåå snackar jag på hehe.

Nu ska jag snart till staden och träffa mina flickor. Utom Linn för hon skulle gå i skolan. Denna skola... Nästa vecka är det min tur, då blir det mycket lektioner! Jag lämnade in tentan igår, åh det känns så BRA! Jag hoppas jag får A, är sjukt nöjd med det jag åstadkom. Så får jag G nu liksom bara för att det känns bra! Skulle vara typiskt. Nä, mera VG tack, det är så jävla härligt :D

- - - - - - - - - - - - - -
För er som inte vet så pluggar jag på IMER på Malmö högskola, det är Internationell Migration och Etniska Relationer. Vad är det då? Hmm vi läser helt enkelt om migration, varför männsikor flyttar, vad som händer i landet när de flyttar, vad som sker då migranter kommer till andra länder, flyktingpolitik, rasism, hur media framställer invandrare, olika sätt att se på etnicitet, är det skapat eller medfött? Jätteintressant program!

Peace! och Puss såklart ;)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0