Snyft snyft

Jag kan inte räkna hur många gånger jag grät under filmen. Systrar i jeans 2 om ni inte läste förra inlägget. Buhuu buhuu. En skitbra film. Gick rakt in i hjärtat på mig, men ettan är ett måste att se innan! Oj, jag hade tänkt avslöja nu, det ska jag inte... Men den slutade som jag ville. Jag blev så rörd av den.. att se hur nära familjen de står.. man kom på vikitga tankar... måste ringa mormor. ska träffa henne i veckan.

anyway. klockan är nästan tolv och jag ska sova nu, trött efter alla tårar. Jag tror det är mina hormoner också? känns som jag är lite känslig denna helg. igår hade jag haft 45 läsare!! shit pommes frites. det var nice, hoppas några av er stannade kvar!

aja, SE SYSTRAR I JEANS 1 OCH 2!! Verkligen en riktig girlpower-påfyllning. Och de har lyckats få in alla attribut så att alla tjejer ska kunna känna igen sig. En av de är rödhårig, en svarthårig, en brunhårig och en blond. En av de har små bröst, en av de är lite mullig och känner sig inte så vacker.. en är sprallig och utåt, en blyg och eftertänksam, en hård på utsidan och försöker vara självständig och en är känslig och mjuk. De har verkligen lyckats, det är allt jag säger.

Pusspuss från känsliga lilla jag


Kommentarer
Postat av: jessie

finns den att hyra?

2009-01-26 @ 14:49:13
URL: http://http:/jessiiejones.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0