Allt om igår ;)

Vad är det som kan hålla mig borta från bloggen en heel dag? Jo sömn kallas det hehe. Var så jädra trött så jag valde att sova efter Desperate housewifes. Kul program :D

Igår satt jag, Elmi och Caroline på en filt i Slottsparken (nej, det finns inget slott där.. Bara en vanlig, stor, fin park med mycket träd och en sjö) och pluggade. Köpte glass och försökte lägga filten på en yta utan bajs, vilket inte är så lätt med tanke på att det är fullt med gäss i parken. Det var i alla fall nice. Jag hade min första kjol-dag igår :D Svart kjol och ett vitt-röttrandigt linne.

Efter den stunden gick jag på Hansacompaniet (ett köptcentrum i Malmö centrum) och tittade på kläder. Provade en massa på h&m och köpte en klänning och ett linne. Fan ta mig själv! Min shoppingdjävul sa "jaa, men du får snart tillbaka skatten så du är värd att shoppa lite nu". Har shoppat för 500 nu denna månaden och jag får inte mer. Men jag vill ha ett par skor... Behöver ett par klackskor för jag har inga och sen vill jag gärna ha ett par gladiatorsandaler. Men det blir ju dyrt.

Får väl se om shoppingdjävulen övertalar mig för att jag ändåå får skatt tillbaka! Sen kom älskling när han slutat jobba och då hjälpte jag honom att köpa födelsedagspresent till hans bror som fyllde 11 igår :D Blev en fin kofta och ett par snygga badshorts.

Det var en del studenter i stan igår som åkte omkring på lastbilar, så de satt vi och tittade på och jag blev så glaad. Blir alltid glad av studenter för att jag minns hur jädra kul det var :D Skitkul! Längtar till brorsans student nästa vecka :D

Jaa, nu ska jag göra något vettigare. Shelly har faktiskt ätit frukost idag med glubsk aptit :D Min flicka, min älskade flicka. Ni ska se hur gulligt det är, för Shelly&Lillan har blivit som systrar nu under hennes sjuka. De sitter nära och Lillan tvättar och tvättar! Innan började de morra så fort den andra kom för nära och nu kan de gosa hur mycket som helst. Skitgulligt att se :D Lilla plutten Lillan har fått moderskänslor minnsan ;)

Kommentarer
Postat av: Elena

När ska du flytta? (:

2009-06-03 @ 10:00:12
URL: http://ellisono.blogg.se/
Postat av: Jessie

haha jag den där shoppingjävulen är helt otroligt bra på att övertala ibland. ;)

Kladdkakan var riktigt mumsig.

Jag umgås med vänner och försöker hitta på så mycket som möjligt.

söndag och måndag har vi varit på stranden och fest på kvällen, igår jobbade jag, idag ska jag nog städa lite, imorgon ska jag på möte angående ett jobb och sen ska jag nog jobba sen så blir det vell fest eller något på fredag :)

Pussss

2009-06-03 @ 10:06:43
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: Jessie

Jag och amanda och hennes pojkvän har legat på stranden och softat 2 gånger redan, sist så snorklade vi. man måste ju öva in för grekland.

Jag jobbar lite extra på bilisten (filles pappas mack)

sen så ska jag nog dela ut tidningar hela juli månad.

Klart vi ska åka till stranden, säg bara när så drar vi ;)

KRAM

2009-06-03 @ 10:24:05
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0