Lund-kväll!

Det blev ett kärt återseende med Lund ikväll :) Väldigt längesen jag och älsk var där, det är vår favvostad. I Skåne då :) Vi hade jättetrevligt och mysigt. Promenerade runt, köpte nya singstarsspel, här ska det spelas!! Får bli när jag flyttar dit för det tar så jääädra tid så tiden springer när man spelar och vips, så ska han hem och det är inte kul. Tog en fika på Espresso house vid åtta-tiden och satt och snackade gamla minnen från vår första dejt och hur det var när vi sågs och när vi först snackade i telefon.. Jättemys! Jag är så käär. Älskar dig älskling, vi är som gjorda för varandra :D

Väldigt skön sommarkväll ikväll :)

Nasty på bussen hem, innan den startade så hörde man någon skita på toaletten, alltså man hörde att han var lite lös i magen. Äckligt!!! Sen kom han inte ut förrän typ 20 min senare. Bläää och så satte han sig framför mig. TACK. Inte för att han luktade, men det äcklade mig ändå. Öööh.


Här kommer några bilder, älskling som höll på att fula sig hela tiden så nu sätter jag upp ett kul foto HAHA, där fick du.




Imorgon blir det jobb igen, så vi hörs imorgonkväll!

Kommentarer
Postat av: Sara

Så söt du blev på den bilden Sofie :) Tack för en jättetrevlig dag! :D

2009-06-27 @ 18:43:21


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0