Doktor Sofie

Känsliga läsare varnas!

Åh min lilla flicka.. Vi (jag&pappa) beslutade oss för att rengöra hennes tass lite med alsolsprit, om ifall det var några bakterier eller något sår, trots att inget syntes. Pappa tvättade försiktigt medan jag höll henne och plötsligt ramlade en stor bit av! Hela förhårdnaden! Och det blev en stor grop i hennes lilla tass med kött och var. Vi hällde mer sprit på och nu har jag gjort ordning den lilla lådan igen så hon har en filt som underlag och en filt som hon krupit in i. Hon ska inte ha spån och så när hon är helt inflammerad.. Såret lät vi vara öppet eftersom pappa anser att det behövs luft.. Tycker synd om henne =/ Hon är här nedanför min säng och ska sova här inatt, så Lillan får sova ensam. Och Lillan då, vilken klippa hon varit under hela Shellys sjuktid! Hon har verkligen förändrats!

Förr var hon ganska omogen *skratt* och  morrade på Shelly om hon ville mysa. Nu sedan Shelly blev sjuk tvättar hon henne konstant, låter henne ligga nära och går alltid fram till henne, ser till att hon inte är snorig eller har mat under hakan. Helt fantastiskt. Har helt glömt bort att riktigt mysa med henne eftersom jag haft fullt upp med Shelly, men ikväll myste vi eftersom mamma ju är iväg och det har varit mamma som myst med henne hela tiden. Och då viskade jag till henne hur bra hon är :) Kändes bra och jag tror hon förstod budskapet även om hon inte förstod orden.

Djur är verkligen fantastiska. De förgyller mitt liv helt enkelt :) Blir glad av att bara vara nära djur - får, getter, hundar, katter, marsvin, apor, sköldpaddor, ja i alla förpackningar :) Och aldrig att djur kommer hamna i min mun igen, aldrig. Så kan jag bara inte göra när jag älskar dem?



Godnatt alla, hoppas natten läker min pärla!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0