5 things


.. som jag sätter tummen ner för!! Noo mercy tonight!!

1. Ont i halsen!
Mamma kom och sa godnatt och sa att hon hade ont i halsen så hon knappt kunde äta och nu, typ 40 minuter senare sitter jag med ont i halsen. Asså hallå, fem minuter brevid mamma och jag blir smittad? Tror min hals suuger upp baciller alltså!!

2. Frågestunder
Irriterar mig grymt på småbloggare som ska ha frågestunder. Kenza började (tror jag) och fick massa frågor om henne, hennes skönhetstrix, hennes hund, hennes kärleksliv - ja allt. Man vill veta saker om en så stor bloggare! Men nu springer småbloggare runt och vill ha frågestund i deras blogg utan att få några frågor, men fatta - ingen vill veta något om eeer! Ni är pinsamma.

3. "Jag är sååå kär"
Inget fel att vara kär - det är ju ashärligt!! Men att skriva det i varenda jävla uppdatering på facebook blir too much! Ibland kan det vara uppåt 4 uppdateringar på en dag där det står olika saker om hur kär personen i fråga är. Vi har fattat!

4. Dumma quiz
Irriterar mig fortfarande på sådana och även att folk skämmer ut sig själva genom att blotta vilka quiz de gör - utan att de verkar inse det. En person gjorde quiz angående om hon var ett fall för borderline eller inte (gränsen till deprission typ), okej håll sådant för dig själv tack! Personen som skriver om hur kär hon är, gör quiz för att ta reda på just hur kär hon är. Det hade nog jag och alla andra av dina facebookvänner kunnat berätta för dig. När hon ska bli med barn också. Snälla, skaffa ett liv.

5.  Max-reklamen
Killen i max-reklamen som berättar om den nya chiliröran är så jävla störig när han säger "gott". HAHA. Jag klarar det inte längre. Måste byta kanal eller stänga av ljudet. När han introducerat burgaren och kombinationen mellan chili och max egna dressing, så säger han något i stil med ".. och att det blev så gott" och det "gott:et" låter såå sjukt fult.

Shit, vad skönt att få ut all irritation, nu sover hon gott inatt (A)


Kommentarer
Postat av: angry bitch

=O du är ju ett monster =O att du vågar säga såna grejer till korkade människor ? tro det eller ej, hur barnsliga och mesiga dom är i vår ålder eller äldre, så har dom också ett liv faktist =P hahahahahahaha ne men det va mig ett par geeks =D tycker själv att JAG är lite geekig för att jag använder såna fucking smileys helatiden...kommer på automatik ! ja dessa .. =D =P =) =( =$



dom är lite töntiga, men hey...jag vet inte hur jag ska beskriva min känsla just i den punkten då...aja fuck it, men MAX reklamen ?? hahahaha.....du är mig en riktig lustig kurre =D hahahaha



har du inget imunförsvar människa ????? shit ????!!!! aja...nu ska jag fortsätta min vandring til jobb...ÄÄLSKAR DIIG =P hahahahahahahahaha ne men jag tycker om dig faktiskt.....puss fetknopp

2009-06-17 @ 05:59:58
Postat av: sara

haha jag håller med dig helt och hållet. Allt det du nämner stör mig riktigt mycket. Fast det som stör mig mest är personer som får högre betyg än vad de är värda. Du vet, jag fick G i Matte sen finn det dem som inte fick MVG på ett enda prov men ändå får MVG- heölt sinnes! Bara för de smörar- äckligt!!! Ja det hade verkligen varit jättemysigt att fika med dig snart! :) Men du har mitt nr va? Iom att shelly mår dåligt från och till så är det kanske lite svårt att bestämma en tid framöver. Jag jobbar ju nu, men på helgerna är jag nästan alltid ledig. Och om 2 vecko har jag jobbat klart :) Men båda kan ju höra av sig när det går. Puss Sofie!

2009-06-17 @ 17:57:21


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0