Complications

Hej!!
Sitter här på altanen.... dödade nyss en geting... Eller det var inte jag, jag lejde en mördare :P Nej, men normalt sätt så brukar jag aldrig döda getingar eller djur, förutom myggor och harkrankar, men jag försökte hjälpa den ut och den fattade inte (surprise!) så brorsan fick slå ihjäl den för att jag skulle kunna sitta här och blogga. Vad fan, en geting mer eller mindre.. Okej, lite dåligt samvete har jag!!

Jag skulle göra en videoblogg till er men mitt hår ser helt gult ut förfan på video!!! Inte helt gult men definitivt blekt och gult. Har stirrat mig i spegeln, men kan inte se att det ser ut så. Blir ju helt rädd ju!! jag vill vara ljushårig, men tänk så har det blivit gult nu.. Ush vill inte färga brunt!! Det känns mer Sofie att vara ljusare. Jag får helt enkelt bättre självkänsla av det, känner mig snyggare så! Det finns brunetter som är helt ofantligt snygga, men tyvärr tycker inte jag att jag klär bättre i brunt än ljust. Så var det med den saken :)

Shelly har skadat sin tass så nu är hon halt =/ Fan, varför ska allt hända den flickan?? Jag tänker inte avliva henne!! Hennes tass blir nog bättre snart hoppas jag, det är bara lite svullet för hon hade en liten förhårdnad typ som hon haft helt livet som en slags extra nagel och nu har den ramlat av så jag tror det är därför hon har ont... Hoppas det inte blir inflammerat och skit, då blir det problem.... Så det blev ingen träff med älskling idag =( Jag hade glömt också att mamma skulle på tjejmiddag *fan*. Saknar honom så, känns som vi aldrig ses. De senaste två veckorna har vi inte setts ordentligt. Först fyllde hans bror år, så vi kunde bara vara liten stund, sen nästa träff så blev det klödd så han stannade en liten stund hos mig bara, hann inte göra något alls kändes det som.. Tredje träffen så skulle han klippa sig så där gick en timme, sen leta efter present till brorsan och sen var jag tvungen att åka hem till Shelly plus att jag mådde illa och den träffen gick också snabbt och var lite sådär... Sen var det brorsans student då hann vi knappt snacka. Herregud. Och nu vet jag inte när vi kan ses!! Kusinen fyller 18 imorgon så det vill jag inte missa sen jobbar jag på torsdag.

Vi ska prata sen när han slutat arbeta om hur vi ska lösa detta. Som tur är behöver jag inte sitta hemma och deppa ner mig *höhö* för Linn var här i byn och hälsar på sin familj så hon ska komma på fika om någon timme.

Hörs!!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0