Sussa sött!

Så, nu har jag bloggat lite om GG och ska in och checka några bloggar innan jag ska sova! Blir tidigt upp i morgon, ska nämligen titta på karnevalen (alla Kristianstads treor har varje år en karneval där man, om möjligt, har teman för varje klass, men kan även klä ut sig till vad man vill. Först samlas man på en fotbollsplan, sen går man i ett tåg genom stan och sen avslutar man på något grönområde) och mamma hade lovat brorsan att skjutsa honom in redan klockan nio! Gahh! Blir upp tidigt för att hinna mata Shelly också. Hon mår nu lika bra/dåligt som hon har gjort den senaste veckan. Hon har ätit och är relativt pigg, men ändå trött, vilket man förstår. Vi får helt enkelt se hur det ser ut imorgon. Hoppas hon ej har diarré.

Min brorsa var kul, det blev lite tjafs när jag hörde att vi skulle köra in redan nio och jag blev sur för att han inte kunde ta bussen in till stan och kallade honom bortskämd, varpå han blev förbannad.. Sen fick jag dåligt samvete typ 5 minuter efter, som den snälla människa jag är (A) och var tvungen att säga förlåt till honom...

jag: Du, förlåt för det jag sa
Bror: Vad?
Jag: Att du var bortskämd.
Bror: Men det är jag ju

Haha, okej, han har självinsikt ;) ♥ Tänkte visa hur jag själv såg ut när jag firade karneval för tre år sedan och sen avsluta med en bild på hur min kära pojkvän såg ut efter målning på jobbet idag haha. Jag fick iaf se honom på foto!


Linda, som var utklädd till Kizz, sedan hawaiitjejerna Louise, Paiman, Jag, Linn och Cara! Amina, den sjunde tjejen i klassen, var även hon utklädd till Kizz. Egentligen skulle vi tjejer ha olika färger på linnena, men alla kom med rosa utom jag, som hade gult. Lyckat :p Om man inte säger vilken färg kommer alla i rosa, säger en hel del om vår klass ;) ASKUL DAG!!


HAHA. Älskling, du är så skitig att du börjat mögla :p När jag snackade med honom i telefon skulle han in på en mack och köpa dricka och jag hörde tjejen snacka och skoja och blev inte så skitglad över att få höra en annan tjej ragga medan jag är i luren.. Men nu när jag ser hur han såg ut.. Ja, då kan jag förstå att hon blev lite skrattig och skämtsam. Inte ofta en sånhär kille kommer in i affärer. Meen å andra sidan kan det vara min första teori också - att hon helt enkelt tände på byggare... I know I do... :p


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0