Critique...


Hoppas ni har njutit lika mycket som jag gjort av det härliga vädret! Har legat och stekt i solen ett tag, sen kom brorsan med hans polare och då blev det att ta på sig lite hehe. Sen kunde jag inte koncentrera mig på läxan heller, så jag gick in. Hoppas jag har fått färg :D Det är väl typ every girls dream just nu :p Every swedish girls dream åtminstone!!

Vi har fått klassens sämsta elever att opponera på. Just great. Hur kul är det att klaga isönder någons arbete och hur mycket ska man klaga? Man ska väl vara ärlig, eller ska man vara snäll? Dilemma. Först har de katastrofal svenska med både presens och imperfekt i samma meningar och fel ändelser på ord med mera. Sen skriver de kluddigt med en massa "och" så man förstår inte riktigt vad de vill ha sagt ibland. Sen på de 4-5 sista sidorna har de väldigt bra svenska med avancerade ord och rätt grammatik, med bara några stavfel. Hur gick det till? Man delar väl inte upp arbetet och om den ena är bättre på svenska kollar väl hon igenom allt innan hon lämnar in? Sen såg jag skumma meningar som inte alls lät som dem, så jag kollade upp och de har fan kopierat rätt av vissa hemsidor. Två meningar i rad som är ordagrant kopierade. Det är ju plagiat, så då borde de få IG? Det var inte svårt att se heller när hela arbetet är i "times new roman" och den texten helt plötsligt var i "arial". Herregud. Ska bli spännande att träffa Elmi och Caroline imorgon och gå igenom detta. Jag måste dock säga att tjejernas idé var väldigt bra och väldigt intressant ämne.

Aja, det är inte lätt att vara kritisk. Jag vill ofta inte göra mig ovän med människor. Eller ja, när det gäller människor som gjort mig något dumt räds jag inte för att bli ovän, men att människor som man inte känner ska tycka illa om en på grund av kritik exempelvis är inte så roligt. Vi får väl se hur det går!!

NU är det Shrek på tv, det ska jag kolla in! :) Shrek är ju kalas :D

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0