Parkeringsböter

Sacre bleu, mina vänner. Idag fick jag min första parkeringsböter. Och jag som gärna ser mig själv som fläckfri i trafiken.. Eller åtminstone att jag alltid inser vilka fel jag gör. Men icke sa nicke. Idag fick jag en parkeringsbot för att jag parkerade under städtimmar. Den 11 varje månad, mellan 18-23 städas det nämligen där. Och jag som sett dessa parkeringsböter stämplade på fönster såå många gånger där. Och undrat HUR de inte kan se vad som står på skylten. Idag läste inte jag så noga, för jag vet att man får stå där.. och där var fullt av andra bilar, så jag funderade inte på det. Och så gick det som det gick :) Dagens lärdom: Läs alltid skyltar, även om det är på ett ställe du ofta parkerar.

Såhär kan det ha sett ut, om man befinner sig i Sofies huvud ^^


Söt städgubbe va??

Det roliga är så många gånger jag parkerat över min tid i Kristianstad och aldrig fått böter, så får jag böter för att någon ska städa där jag står. Men icke att förglömma, detta är Malmö och parkeringsvakternas näste!! (men räknas bötern lika mycket då jag fick den av en städare? Nää, det tror jag inte. Det var ju ingen lapplisa liksom.. )

Okey, get over it. Jag fick för första gången i mitt liv en böter.  Jag kom till Malmö vid halv fem, djävulsk kö på e22:an så jag körde inom Lund.. Vet dock ej om det gick så mycket fortare... Träffade min älskling, han klippte sig, vilket tog en halv evighet kändes det som, sen kikade vi runt på entré efter en present till bror och min älskade trasa "du är så söt när du diskar" från lagerhouse, som var sluuut
=( Jag som ville ha den!! Träffade på Linn&Samer på köpcentrumet också, snackade en stund. Jag och Dilshad fikade, jag hade ont i magen... Kvällen gick foort. As usual.

Nu ska jag nana! PUSS!

Kommentarer
Postat av: Jessie

Åhhhh gud va störigt, lider med dig. palla böter liksom, hur mycket va det?



tack för dina snälla kommentar :)



Jag vet att jag inte är inne så ofta, har massa annat som snurrar i huvudet för tillfället.



hoppas allt är bra med dig iaf

KRAMMM

2009-06-12 @ 10:47:57
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0