Kaos i huset

Hej! Denna dag har varit upp-och-ner. Jag&mamma skulle åka till Ikea så jag gick upp åtta, men sen när jag skulle mata Shelly såg vi att hon hade häftig diarré.. Veterinären sa förut att tarmarna kan slås ut och då tar det ungefär max två dagar innan de går bort.. Vi ringde veterinären och hon sa att det bästa kanske var om vi kom in och avlivade henne..

En sida av mig ville det, för jag vill inte att hon ska lida, men den största delen av mig pallade inte. Att åka dit, och ge henne den sprutan, ta det beslutet. Jag satt i soffan till 13.00 med henne och jag satt i stort sätt och väntade på hennes sista andetag, för jag var övertygad om att det skulle komma snart. Mamma frågade om jag inte skulle ha något att äta och jag sa att hon kunde hämta digestivekex, så jag iaf fick något i magen. När jag skulle föra den till min mun sträcker sig Shelly efter den och börjar hetsäta typ. Jag blev helt chockad, då hon aldrig någonsin velat smaka digestivekex. Sen tänkte jag&mamma att vi kanske skulle ge henne vatten och då sträckte hon sig efter sprutan och började suga på den! Normalt sätt brukar vi få hålla henne och spruta in det i munnen. Hon drack flera sprutor med vatten, sen åt hon knäckebröd och havre.

Sedan dess har hon varit ganska mycket i min famn, men även i buren och hon har ätit jättemycket. Det är så jädra konstigt! Jag vet inte alls hur länge till hon kommer leva, kanske har hennes tarmar slagits ut, jag vet verkligen inte... Känns väldigt ovisst...Men det var märkligt att det kunde vända så plötsligt. Nu ska jag ner och ge hennes lite mer mat... Och sen äta lite hemmagjord glass kanske :) Mamma gjorde nämligen studenttårtorna idag, maräng med frusen jordgubbsglass gjord på kesella, grädde, vaniljsocker och jordgubbar. Det blev lite över som vi frös för att kunna äta ikväll. Smeten var sååå jävla god.

Aja, hör av mig senare, men kommer kanske vara lite seg på bloggen på grund av hur min älskling mår.


håll tummarna för mig!

Kommentarer
Postat av: Elena

Åh, hoppas hoppas att hon mår bättre snart!

Inte kul när ens djur mår dåligt. ):



kram!

2009-06-08 @ 20:31:58
URL: http://ellisono.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag håller tummarna för lilla shelly!

2009-06-08 @ 22:43:24


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0