Bedrövad

Innan var jag bedrövad. Det är ett ord man inte använder så ofta, men som passar in på min sinnesstämning! Jo det var såhär att vi i gruppen skulle justera några sista saker på vår uppsats, som ledaren för opponeringen i torsdags, sa till oss. Jag trodde Carro hade fixat det, men tydligen hade hon skickat mail till mig i fredagskväll och sagt att hon inte kunde fixa det trots allt. Jag blev skitsur och besviken, på mig själv för att jag inte kollat mailen och även på henne eftersom hon inte hört av sig på min lur när det var så viktigt. Jag fixade i alla fall till ändringarna och skickade in det till läraren, samt mailade Elmi och Caroline. Typ 15 minuter efter ringde Elmi och han sa att det nog var lugnt även om vi skickade in den några dagar efter opponeringen, eftersom en annan grupp i klassen hade fått två veckor på sig att slutföra uppsatsen med de sista ändringarna. Jag känner mig lite mer lättad, men kommer inte slappna av helt förrän läraren mailar och säger att det är okej. Om vi skickade in för sent så kommer betyg sättas utifrån vår ursprungliga uppsats och vi missar chansen att få rätta till misstagen.

Sen trodde jag det var torsdag idag, så jag trodde vi hade väntat en hel vecka med att skicka in det, men sen kom jag på att det är tisdag!!

Läste Elenas blogg nyss, där hon skrev om vad Dalai lama anser är de dju nycklarna till kärlek - läs dem. Jag gör ganska ofta osjälviska handlingar, men var mycket bättre på det förrut! Dagens goda gärning - jag såg en man som ville filma karnevalståget och erbjöd honom min plats för att man såg bättre där. Han blev glad verkade det som, och förvånad och sa att jag var riktigt bussig :D Han tog dock inte min plats för han hade långa armar som skulle filma :p Det känns skönt att vara snäll mot främlingar, det borde man vara varje dag :D

Nu ska jag sova och sluta leka sådan ängel. Imorgon blir det kanske Ikea med mor, så vi hörs imorgonkväll när jag landat i byn höhö.

love...



Kommentarer
Postat av: Elena

Roligt att du länkade till min sida! :D



Visst är det bra sagt?

2009-06-11 @ 11:29:11
URL: http://ellisono.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0