Lebisk och surcitroner

Det är vad jag möttes av igår! Befolkningen som kom till Bistro var så jävla sur. Otrevliga killar som bölar för att jag tog fem kronor extra betalt, jag ordnade upp det direkt men ändå var de sura som gammal mjölk. Sen killar som inte kan vänta utan tror att de ska få sin jävla öl direkt, fast jag hade annat som skulle gå före dem och sen bönder som var jävligt otrevliga mot både mig och mina kollegor. Det är väl den enda gången i deras liv som så snygga tjejer som vi ens tilltalar dem! Fulisar. Sen brudar som inte vågar beställa själva, fan vad mesigt. De tittar på sin pojkvän när jag frågar vad de vill ha, så beställer han till dem. Åhh orka ha en sån brud? Man kan förstå små barn som inte vågar beställa, men även en tjej på typ 14-15 år som tittade på sin mamma och mamman fick beställa och fråga allt hon ville veta.

När du går på restaurang eller i en affär eller var som helst där personalen har som yrke att tjäna dig - var lite trevlig och LE lite. Annars kan du laga din jävla mat själv eller baka själv. Ett leende kostar inte mycket, fan vad trist att gå genom livet sur.

Sen tror jag att jag blev raggad på av en brud. Jag är inte säker. Men jag vet vem hon är, och sist jag var på Grand så träffade jag en kille som jag känner där och hon var med honom och viskade till honom o tittade på mig och skrattade o sånt på dansgolvet. Men inte på ett elakt sätt alltså, utan så som en kille hade gjort om han varit intresserad. Till och med dem jag var med frågade vad de höll på med. Så igår kom hon med en gammal klasskompis till mig och de satt i några timmar och drack. Hon tittade på mig och log varje gång jag gick förbi och sen frågade hon mig konstiga frågor och väldigt onödiga hehe och de fnissade när jag hade gått. Hon ser ut som en kille helt och hållet, rör sig som en kille, klär sig som en kille... Jag vet inte, men jag tror verkligen hon raggar på mig. Jag tyckte det var lite creepy faktiskt... Känns obekvämt att en brud ska ragga. Aja, får väl se om de dyker upp mer :p

Idag ska jag sola o sen dra vid tre. Ska till Malmooee och ha lite picknick med älskot. Hoppas på sool :D

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0