Promenight

Nu är man i säng efter första kvällen på jobbet. Det var en skitbra första kväll :) Kom in i det direkt kändes det som, in i servicesinnet alltså. Det fanns två olika pensionärspar, som såg riktigt glada ut mot mig hela tiden och det ena paret frågade om det var min första sommar och jag sa att det var min tredje, men första dag så att säga och då sa han att jag var riktigt duktig. Hehe. Kuul man fick komplimang första dagen på jobbet, klart självkänslan höjs några snäpp då ;) Jobbade med endast chefen i serveringen, sen kock och pizzabagare förstås. Det var rätt skönt att jobba med chefen första dagen så jag kunde fråga allt jag kom att tänka på hehe. Ne, en riktigt bra första kväll med ganska mycket att göra under ca två timmar, så man fick känna på lite stress också. Men tyvärr har jag fått jättelite timmar nu i början, på grund av att det inte behövs många som jobbar nu i juni. Men man vet aldrig, kanske blir det solsken och då får jag mer jobb! Solsken = strandgäster = restauranggäster! För om det bara kommer bli de timmarna som nu står på schemat kommer jag bara bli 2700 kronor rikare i juli -  s-u-c-k.s!!

Och min kära bror är ju på balen än:) Fick bilder av mamma och pappa när jag kom hem, som de tagit med min kamera (den är bäst :p ). Jättefina :) Eller i och för sig var det kusinen som hade tagit dem, mamma är inte så bra med digitalkameror. Ungefär lika bra som mormor. Mormor fotgraferade sig själv sist när hon skulle ta bild på morfar med flera och mamma hade den upp och ner sist hon skulle fota. Hehe. Men här bjuder jag på ett par bilder på brorsan med hans dejter på Kristianstads studenters bal. Dejterna lottas ut och man får alltså inte välja själv vem man vill gå med!

 



Nostalgi....

Jag minns min egen bal, den var fin. Min dejt var en riktig gentleman som var vid min sida i stort sett hela kvällen och jag fick hans kavaj när jag frös, han tog min arm när jag skulle gå någonstans, alltså en riktig gentleman. Vi var med hans kompis samt Linn&Jonna hela kvällen och vi hade skitkul för Jonna var helt flippig. Vi åkte en jättefin bil till balen, en gammal amerikanare, typ ljusblå.. Har tyvärr inga bilder på den i datan, utan bara i fotoalbum. Har inte alls många balbilder i datorn, det var ju på den tiden då man fortfarande använde "vanlig" kamera. Det var en rolig kväll. Riktigt fint väder också.

Såhär såg jag ut på min bal  2006 :)



Ja, min ros var död :p alla kommenterade den haha.

Kommentarer
Postat av: Sara

Stiliga ni var båda två :) vilka snygga skor du köpt :) Gillar att det är lite klack på dem också. Jag kom ihåg när jag var på bistro för att äta och du kommer ut och tar beställningen haha. DU VAR/ÄR SKITDUKTIG SOFIE! :D

2009-06-08 @ 22:51:20


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0