Ush!

Jag hade inget bättre ord för det, för jag blir mållös alltså när jag tänker på det. Det var såhär att Caroline hade skickat sin del av arbetet till mig och där fanns ett ord jag var osäker på, så jag skulle googla det. Då dyker det upp överst på listan, en porrsida och där står "daughter fucking dad while mom sleeps".

-

Ja, man blir fan mållös! Vem fan kollar på något sånt? Ännu värre, hur faan kan man skjunka så lågt att man är med i den filmen? Hur mycket pengar det ÄN handlar om. Jag bara blir så jävla äcklad av folk som är med i sådana filmer, har man ingen integritet? Ingen självrespekt? Okej att kolla på det, det är upp till var och en. Jag tycker att det är fel med porr, men jag har kommit förbi stadiet då jag försöker få ut den åsikten. Jag tycker det är en personlig grejj om man gillar det eller ej. Och jag respekterar folk som gillar det, så länge de kollar på vanliga grejjer och inte något SÅDANTHÄR eller med djur eller något annat sicked, så är det upp till var och en vad de vill göra på sin fritid hehe. Men jag respekterar dock inte de människor som är med i filmer eller bilder, det är bara så lågt i mina ögon. Men men. Jag bara tyckte det var så jävla äckligt att jag var tvungen att berätta.

(Obs, detta gäller inte min pojkvän ;) Den enda han får se naken är mig, andra killar och han själv i spegeln ;) )

Sooo long!
Som ni nog förstår är det lite svårt att sätta bild till detta inlägg....... :p Nej, nu gick jag över gränsen. Haha.

Kommentarer
Postat av: pimp my girlfriend =P

ja fyfan det är riktigt äckligt, far sätter på dotter? shit fan, vad kommer här näst..sonen sätter på son mossa ??

men om man säger "vem fan kollar på sådant" så ska man ha klart för sig att där är människor som hade blitt vilda om dom sett något barn på skärmen, det är så fucking vidrigt!



men man försöker ju att stoppa sktien, hoppas jag verkligen...liksom hur sexigt är ett litet barn igentligen =S hur kan man ens få i sig den tanken att...aaaah shit fan orkar inte snacka om det fan va äckligt!



det är precis som den sidan du snackar om där han sätter på sin dotter...får dom det till att se ut som att verkligheten är sådan eller vad är det dom försöker komma fram med? jag tror där är folk som tänder på det. ja äckligt nog så är det väl accepterat...



ja nu måste jag till jobbet stumpan...men vi hörs sen ;) puss

2008-10-17 @ 07:41:57


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0