Fri-day!


Nu är jag tillbaka. Jag dog inte av kladdkakan :P Och nu har jag heeeelg i två dagar =D På söndag blir dt back to plugg.
Imorse gick jag upp 05.20 - bahh. För att börja i skolan klockan åtta. Väldigt seg förmiddag med allas opponering av andras arbeten... Men det gick bra för mig att opponera iaf, för att alla i min grupp tyckte samma och den gruppen som hade arbetet visste själva att det inte var så bra hehe.

Det fanns störiga personer.. en tjej som jag stör mig på mycket! Hon är lite överlägsen av sig (inte hon med det lilla huvet, utan en annan).. Ja, pallar inte gå in på detaljer, men iaf. Den där tjejen med huvudet har jag nästan börjat vänja mig vid! När hon är med oss är hon ganska okej faktiskt.

Well well. Längtar till min älsking kommer, då ska vi kolla på Family guy(kolla på tv, en lyx för oss), sen ut och ha kul och sedan ska vi sova tillsammans =D Kommer kännas mega-underbart.


Meeen men, so long allihop, hoppas ni får en kul helg, för DET
ska jag ha! ♥


 

Kommentarer
Postat av: <3 <3 Sooooofche &> &>

och kul hade vi =) nice och vara där ännu en gång =P man blir aldrig trött, blir mycket bättre när du kommer hit...då ska vi träffas träffas träffas, nästan mer än vad tiden har att erbjuda =S



men men..den tiden den lyckan =P jag hoppas ni får kul idag tjocke...du har verkligen livnärt dig på fet mat de senaste dagarna =D hahaha du måste nog väga dig varje dag, varannan åtminstonne =P puss gullet...älskar dig <3

2008-10-25 @ 15:32:56


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0