Provet avklarat!

Det var SKÖNT! Och det gick galant kändes det som så det är så jävla skönt! Jag kan verkligen lära in grejjer i huvudet asså ;) hehe. Har märkt att jag är mycket bättre på prov än jag alltid trott.

Men jag är på ganska dåligt humör ändå. Kanske bara för att jag inte har något att göra på hela helgen? Shit. Dilshad ska dra o fiska o Vittsjön och Madu ska jobba.... Trist!

Får väl roa mig med något,men vet inte med vad. Ska nog köpa 3 filmer för 99:- sen idag. Och sen kanske planera lite inför den nya kursen på måndag. Fan vi ska ha den stränga läraren, Dimos... Ser jag inte fram emot. Lär bli kallad korkad och lik och kompetenslös och allt möjligt innan denna kursen är över. Så blir man ännu räddare för att snacka på lektionen än man redan är well.. Låter väl kul va??

Nej fan vad man kan vara optimistisk.. Men det är bara inte kul att ha en helg framför sig när man inte vet vad man ska göra..

Hoppas ni har en bättre helg än mig iaf. Ciaaoo.

UPPDATERING : Vi ska inte ha Dimos förrän om 2 veckor och då bara två lektioner, jihooo. Lite bättre nu iaf :p

Kommentarer
Postat av: sara

Ja det är ritkigt skönt att få ett prov avklarat, man blir lättare på något sätt. men ibland kan det faktiskt vara skönt att bara ta detlugnt på helgen :) Så att hyra film låter kanon hehe. Ja vi haren likadan lärare i engelska, hon sa till oss "Vi kommer inte ha så månbga roliga lektioner framför oss". Då blev jag rädd haha, men tur att de inte är förrän om två veckor du ska ha dendära dimos :)

2008-10-31 @ 23:26:09
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0