Min flicka =D

Efter en händelserik vistelse hos veterinären, med röntgen, vägning och spruta, så konstaterades det att hon iaf inte har njursten!!!! TACK TACK TACK! Vi tror det är urinvägsinfektion och hon har fått antibiotika mot det!

Jag tycker att Åhus veterinär (som nu ligger i K-stad, Björkhemsvägen, vid vägverket) är en väldigt bra veterinär. Det var dem det stod om i Kristianstadsbladet på insändarsidan några dagar. Det var en kvinna som klagade på dem för hon kom dit och ville avliva hennes katt, vilket de vägrade göra om de inte fick undersöka katten och se om det var något fel. På Hässleholms djursjukhus fick hon den avlivad utan undersökning. Hallå, det är levande varelser vi talar om :S Avliva hur som helst? Bra Åhus veterinärklinik!!
Shelly var i varje fall jätteduktig och höll sig lugn - min flicka!

Älskling har varit här ikväll, vi lagade middag tillsammans med pappa. Trevligt att han fick prata med föräldrarna, det var några veckor sedan faktiskt! Vi pratade om allt möjligt.. Sen kollade vi på Mr Woodkock, inte så bra (fast älsk hatar att jag klagar....). Kvällen gick snabbt som en racerbil fan. Bläbläbläblä! Honey har satt vårt foto på hans visakort! Älskling- det var SÖTT!! Lovelove!

Jag gick in på Burlövsbostäders hemsida innan ikväll och ser att det står att jag blivit erbjuden en lägenhet för två veckor sedan :S Jag trodde de skulle ringa eller maila eller något vafan. Jag har inte varit inne på hemsidan på ett tag för att jag tänkte vänta med att söka fler, men tog för givet att de skulle kontakta mig. Det fanns heller inget meddelande på mina sidor. Jag hade visserligen min mobil avstängd ungefär en vecka för att jag helt enkelt glömde / ignorerade att ladda den (det var under rumsrenoveringen), men man tycker ju att de skulle talat in ett meddelande eller? De ringer ju inte bara och lägger på? Nej, det är mycket märkligt. Jag har mailat de nu så jag får se vad de svarar. Bryr mig inte om lägenheten, för jag ville ändå inte flytta än, men hoppas jag inte förlorar några poäng eller något sådant!

Oj ja. Mitt rum är nästan klart nu, skitmysigt är det! Ska ta foto sen hihi.

Nu ska jag spela lite "fuzzler" innan jag somnar, e rätt trött.

Godnatt!
Tack Sara&Linn för era gulliga kommentarer!! ♥

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag läste också den insändaren. Att hon har mage att klaga på veterinären i kristianstad. Älskar man sitt djur vill man att det ska leva länge och undersöker därför det.. Sådana människor som hon ska inte ha djur!! Tur att det inte var något farligt med Shelly :) Och tack för din stöttande kommentar sofie :)

2008-10-04 @ 00:19:15
URL: http://lifeofsassi.blogg.se/
Postat av: Dilshad Dello, Swedish Giggolo =)

Det med att avliva en katt om den mår bra är nog allt sjukt, och hur fan kan man klaga när man inte får den avlivad ??? förfan vissa människor vet verkligen inte vad man tänker med och jag har verkligen god lust att avliva dom...jaja men veterinärena är bara allt sjuka också!!



jag hoppas nu jag kan skicka denna kommentar, efter att ha skrivit ett skiiit långt så bara försvann det, och det gjorde att jag tappa suget att skriva lite =D men men du ska komma idag..yey ;) jag kan säga direkt att det är fuckt upp väder, så du får nog ta på dig något varmt....eller....så kan jag hålla om dig helatiden så du håller dig varm (A) hihi



hoppas nu vi hittar något, fan jag gillade dom stewie skitmycket =D jag ska fan se till att beställa någon riktigt fet t-shirt ! jaja men men...



jag är väldigt glad för shelly gumman =) skönt att hon mår bra iallafall...ne nu ska jag läsa ditt nästa blogg inlägg =) puss tjockis, ses snart..puss

2008-10-05 @ 10:31:17
Postat av: Dessi

Usch vad hemskt! och jag som inte hade en aning om vad du och stackars Shelly gått igenom när du pratade om hennes nya tunnel i lördes! Skönt att det inte var så farligt som det kunde varit och hoppas hon mår bättre nu=)

2008-10-06 @ 19:01:25


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0